SCORPIO__20
Your sex is on fire
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 4.380
- Поени од реакции
- 72
На цела таа работа и гузва уште точено пиво ни фали, ДАБ флаширан има, тоа е тоа
За твоја информација, во Кастро работат скоро сите професионални бармени, значи не шанкери туку БАРМЕНИ, со големо искуство. и секој клуб со свои мани и доблести,тоа е ништо немозе да се смени, освен ако не им светне некоја сијаличка на претпоставените за тоа, па да ја вратат скопска пивара за спонзорИ у кастро е гужва до јаја па точено си служат... а уствари и што е точено за кастро незнам кој гледал какво шоу се дешава на шанк со коктелите... и пак сите скреЌни весели напиени и услужени
Скорпио, дека е лош потег е факт. Не ги брани, едноставно премолчи го тој дел. Даб е бре општа катастрофа... И тоа кој е задолжен за набавување пијалоци мора да го знае, и мора да знае дека тоа нема многу да им скрати од публика, но ќе им наруши имиџ, нема да им скрати пари. Не е дека има богзнае каков ноќен живот во Скопје. :smir:За твоја информација, во Кастро работат скоро сите професионални бармени, значи не шанкери туку БАРМЕНИ, со големо искуство. и секој клуб со свои мани и доблести,тоа е ништо немозе да се смени, освен ако не им светне некоја сијаличка на претпоставените за тоа, па да ја вратат скопска пивара за спонзор
Во последно време Пивара многу се курназат,и во Колосеум се точи Туборг,Скопско нема ај тоа али кога ќе дојде коњак или вотка да земеш ќе мора да мешаш со пепси или мириндаСкорпио, дека е лош потег е факт. Не ги брани, едноставно премолчи го тој дел. Даб е бре општа катастрофа... И тоа кој е задолжен за набавување пијалоци мора да го знае, и мора да знае дека тоа нема многу да им скрати од публика, но ќе им наруши имиџ, нема да им скрати пари. Не е дека има богзнае каков ноќен живот во Скопје. :smir:
знам дека се бармени знам знам знам....За твоја информација, во Кастро работат скоро сите професионални бармени, значи не шанкери туку БАРМЕНИ, со големо искуство. и секој клуб со свои мани и доблести,тоа е ништо немозе да се смени, освен ако не им светне некоја сијаличка на претпоставените за тоа, па да ја вратат скопска пивара за спонзор
У јеботе каков трип , Марчело + Газоза најпрвин а потоа и Fleshgod Apocalypse, Sacramental blood & GOd Dethroned со газоза.Колосеум како долгогодишен спонзор ги имаше Хајнекен, сеа и нив ги откачија, едноставно брат мн, се подруги условите, и тоа што го даваат за возврат на нивната реклама, јас тука не бранам никого, ниту местото каде што работам,верувај дека и мене не ми се допаѓа да правам коктел КУБА ЛИБРЕ или ЛОНГАЈЛЕНД со пепси:pos2:, ама тоа е знајди се па зиви, а за водка да те поправам, си има швепс и тоник наливни како и густи сокови за сечење:helou:
И да ако не се лазам, Прилепска пивара е исто така спознор и на Колосеум ова лето, а кај нас во диско го имаме еден од најстарите Култни пијалоци Газоза, најпродаван сок
Аааа да си ми жив и здрав!Единствена маана е што е преполно!!!
На ваква сардина парти немав идено година-две.