Хавана

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
па добро од 40 песни што ги свират 5-6 песни не играт некоја посебна улога

па добро од 40 песни што ги свират 5-6 песни не играт некоја посебна улога
еј шо сакам вака нафуран лаици, посебно у леви денови ко шо ми е овој, од 40 песни 5-6 им поблаг рок, останатото е претежно металика, прл џем и слично...

Еве ви флаерче со програма, го џапнав од фејсбук.
havananew.jpg

Овие настани се повторуваат најчесто, така да не разбирам зошто има и датуми ставено до деновите, ама ако, нека им стојат :)

Влатко Стефановски - 11.11.2008

Скопскиот клуб Хавана (поранешно Колосеум) продолжува да ја збогатува концертната програма за овој месец. Во вторник (11.11.) настап ќе имаат Влатко Стефановски и неговото трио.
Поранешниот член на Леб и сол, летово го издаде својот последен албум Thunder From The Blue Sky и ова е една од ретките прилики на домашен терен да се преслуша новиот материјал. Секако, ќе бидат изведени и песни од претходните изданија.
Почетокот на концертот е најавен за 21 часот, а цената на влезницата е 250 денари.

Извор - Плагиј.ат

еј шо сакам вака нафуран лаици, посебно у леви денови ко шо ми е овој, од 40 песни 5-6 им поблаг рок, останатото е претежно металика, прл џем и слично...
aj kratok ke bidam лол.

Зашто веќе не свират Why Not?

Јас како вработен се бунев, и ги тргнаа, многу тежок рок свират, и мн, ме нервираше, и морав да превземам нешто:vozbud::vozbud::pos2:

Скорпио ќе ти признаам најшмеќерски шанкер си жими се еј...позздрав старо маало другарче...

Јас како вработен се бунев, и ги тргнаа, многу тежок рок свират, и мн, ме нервираше, и морав да превземам нешто:vozbud::vozbud::pos2:
Ех а за у Сабота не се буниш за Хардкор Фест а ?:vozbud:

Iskreno da ti kazam si zasral rabota :)
P.S. Normalno ako si ozbilen deka si urgiral da gi trgnat ako ne brishi go postov... :)

Шала на страна, па досадно е се исто, нормално подобро е да се мењава, програмата, и у сабота ке биде кркљанац, иначе на Влато Стефановски топ беше:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom