С
Спенсер
Гостин
ајдееее, сомалијциве, мирише ми на 3 светска војна

, ке средат бе,ке платат неколку милиончиња,и готово,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а за воа берјакутиве како се пишува тоа на англиски????
.mada ja ne sum cul nesto spektakularno od niv.
berkut, ама не излегува скоро ништо на google
јас имам чуено неколку муабети, меѓу кои и дека имаат обучувано некои наши специјалци, дека кога ги пуштиле 2001 со голи раци ги убивале терористите, и дека (дали на тренинг ова) не им сметало човечко месо. Е сеа незнам колку е се ова точно, али по мое мислење овие се рамо до рамо со Delta Force, Spetznas и SAS.
Bidejki se veke sunetisani nema toa da mozat da go napravat :smir: ama mislam deka ke napadnat,istiot tim sto vleze vo Moskovskiot teatar ke go angaziraat za ovde,da pocekame uste nekoj den?
Незнам зошто воопшто до сега чекале... а интересно тоа за бродот... каков вид на товар може да биде толку интересен па Русија и САД јавно да се здружат за да го вратат :raz:По неколкуте додатни (и спектакуларни) киднапирања од страна на Сомалиските пирати во меѓувреме, чашата изгледа е прелиена. Прва акција на британските командоси, а Русите велат дека тие пружиле хелихоптерска подршка. Резултат: официјално 4 убиени, другите - фатени:
![]()
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/africa/article5141745.ece
Тоа е мистерија а и мислам дека и по преземањето на бродот од страна на Русија или САД (нормално доколку се случи нели ако овие сомалијциве не го кренат во воздух како што некој напиша) тешко односно во никој случај нема да се обелодени што е најдено на бродот.Незнам зошто воопшто до сега чекале... а интересно тоа за бродот... каков вид на товар може да биде толку интересен па Русија и САД јавно да се здружат за да го вратат :raz: