Чадорче...

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Само професорот по биологија во средно правеше така, ама среќа што не седев на прва клупа :pos:

Миле клеткаааааа :kesa:
Тушираше се ... таа прва клупа стално празна беше.

Навистина непријатна ситуација е тоа.

Дигам два прста, жртва на поројните дождови на Миле Клетка :pos:

Имав и една ситуација слична со Џоле директорот, од средно... Влегуваме кај него во канцеларија неколку девојчиња од клас да прашаме да замениме час... Ама чоеков у сред доручек. И се возбуди дека го фативме на неспремно и почна да се дере, па кога почна да исфрла врз нас, тоа не беа чисти саливни дождови, тоа беа дождови од изџвакан ѓеврек врз лицата на моите соученички :pos: Среќа јас спасив г`з некако, меѓу последните бев... :icon_lol:

Една другарка многу тушира кога зборува, таква ќе се возбуди, не знае што попрво да каже и почнуваат да летаат усни течности врз нас. :icon_lol: Ама ја научивме веќе, а и не ми е гад од неа, другарка ми е и чиста е. :icon_lol:

А ако ми се случи некој авторитетен или непознат да ме тушира... Неколку пати воочливо ќе се избришам, а ако не му притекне, ќе му кажам. Ама се надевам дека ќе му притекне сам, многу би било непријатно да му кажам. :icon_lol:

Имав во основно таков професор, освен што ништо неможеш да го разбереш, и вода ќе те направи-буквално. Потоа стана директор. И ако направиш некоја беља и треба да одиш кај него, велевме Подобро да си земеш шампон, еден туш да удриш право :)
Инаку од другари/другарки немам таков, немам такви проблеми :wink:

..хммм има ситуацие коај и ја сум била она туширачот...:pos2::pos2:...ама мн често страдам од таквии...и увек се тргам на мн..ама на мн голема дистанца..или едноставно му викам да пази..заш ме тушира...:nesvest:...и мн е непријатно кога праеш со таков/а разговор...хммм зарем не може д апромисли..или штомз ане има таков проблем..нек вежба бе дома...да збори асално..ама тоа е:toe:

Сум имал таква ситуација во основно наставничката по англиски оти седев на првата клупа ,секогаш учебникот ми беше дигнат .... мора:toe:

Абе ај што не сака женски ама и ве тушира. ХАХАХА убаво ви било хехе

Темава треба да му ја посветиме на наставникот што ми предаваше музичко од петто до осмо леле смрт:uvo:да ти е гнас час да држиш па не друго иначе е татко на една позната јавна личност ама не ја откривам сега затоа што не е убаво :smir:

Кога веќе се воскреснаа ситуациите при поздравување, и јас ќе си ги воскреснам ситуациите при туш... говорење, верувам дека има тазе истуширани :)

Или па ако јадат, и трошки изџвакна храна да ти исплукаат накај тебе... Чувството е просто неописливо, ем си зборуваш со некој, ем гратис храна... Или барем, остатоци од неа.:pos2:=)

Јас веднаш се бришам,па и папата од Рим да е..ако се извини суштеството,во ред е,ако не..ќе му речам:Ме испљука..:toe:не поднесувам вакви работи..

ако сум возбуѓен и ако има “п’ во тоа што го кажувам, бегај спасуј глава оти тисеба мамата. :)
Иначе кога мене ме р'каат напоменувам и се бришам како би му стнало незгодно на соговорникот. : )

Иам еден у школо мислам дека да му ја напунам устата со боја и да го пуштам на пеинт бол мамата на сите ке им ја ебе:pos2: и многу ми е непријатно коа праам муабет со него зошто цело време се мрдам да не ме исљука а тапа ми е да му кажам

тоа се вика течно зборење.. мразам такви пипл.. и коа сум во затворена просторија ми врне.. аман..

Не, не мислам на чадорче за дожд, туку темава е посветена на сите оние од кои ни треба чадорче за да се заштитиме од сочните плуканици кои невино летаат кон нас во воздухот кога некои со навика на тој начин да се ослободат од вишокот течност ни зборуваат од метро-две...

Што мислите за тоа, не верувам дека некој не се нашол во таква ситуација, што да се стори, што ако "туширачот" е некој претпоставен и не може едноставно брзо да се изреагира и да се забришете макар и ако нешто завршило во окото или да му кажете да внимава?

Сто сакас бе па и ти сега?
Цовек да не мозе на раат да прави муабет од вакви.:duel:
Ако не ти се свиѓа како фонтанитаме да си земес цадорце:ne_zboram:baeh:

Колку не се замарам, на секој може да му се случи. Нема шанси да му кажам нешто или да земам очигледно да се бришам. Нема шанси. Со другарки знаеме да се зезаме една меѓу друга : Еј абе прееска се туширав, ама на други никад нема да се осмелам да им кажам, посебно ако се постари луѓе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom