Мразам разделби... Ја сум човек што се приврзува и не сака нагли промени.
Првата моја шокантна разделба се случи кога имав 12 години... Мојата прва најдобра другарка ја однесоа едно лето во Шведска, и кажаа дека одат само на посета кај роднини и никогаш не ја вратија. Јас не можев да се соземам од шокот, зошто практично живеевме заедно и многу ми беше тешко, ама се навикнав. По 6 години се врати тука на одмор, дојде да ме посети и не ја препознав... Се чувствувавме ко странци, тоа и сме.

Минатата година најдобрата другарка замина на студии во Франција и тоа ме уби у поим едно време, ама брзо се навикнав. Среќа напредна технологија, па нон-стоп контактираме, како да не е таму воопшто. Мада не е тоа тоа...
До ден денешен, 2 години по смртта на најважната жена во мојот живот после мајка ми, баба ми, јас не можам да се навикнам на нејзиното отсуство. Дури избегавам да и го посетувам гробот, зошто ме потсеќа на тоа дека ова е реално и дека нејзиното тело е 2 метра под мене, што е ужасна помисла.
Не можам да замислам да изгубам било кого од семејството... Таа смрт толку многу ме плаши, што имам фобија.
И надвор од семејството, ако изгубам една личност што ми е најдраг пријател, не би можела да преживеам.
Темава е ебано депресивна, шо постирав уопште.