- Член од
- 31 јули 2006
- Мислења
- 2.537
- Поени од реакции
- 702
hahaaa.......stvarno ima mnogu da ucis, satana za 99% od okultisti ne postoi. Ako postoi za tebe - so sreka neka ti e izbegnuvanje sredbi so nego.Ти паше сериозна ли си ? значи јас од умов вагам мои претпоставки...(сето то е прочитано и преработено) скриеното езотерично заначење и она што е мистично во обредот и самата негова манифестација велам дека е чисто сатанско без разлика дали дотичните кои учествувале во тоа се свесни или не за она што го прават...
некои и со цел животен век не научиле ништо јас со моите 20 знам и тоа одповеке доволно , за да не ме привлекува некаков симболизам... како што реков вас не ви се допага суштината во она што верувате, вас ви се допага манифестацијата на појавите и обедите, мистичноста и езотеријата а тоа е одповеке доволно да знам дека сте површни. :smir:
П.с Не се филмам до толку тоа се секти за уфилмани фаци кои сеуште се бараат во животот мене ми е доволна вистината:back:
Vo golema zabluda si. Tvojata vistina za mene e golema laga. Mozokot ti e ispran do bezpovrat. Se plasis od toa sto ne go znaes i go gazis pod noze. Okultot ne se doznava samo od citanje knigi.
Zar na tvoi godini i 2-3 knigi procitani mislis deka mozes psiholoski ili bilo kako da klasificiras luge? Navedi gi tie knigi sto si gi procitala. Mnogu, mnogu aroganten stav.
Tebe neka ne te privlekuva, uopste toa ne e bitno. Nikoj ne ti stavi noz pod grlo.