Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@WINSTON
-a be teraj si kako sto si znaes(a ionaka pojma nemas),pa i od kade ke imas koga namesto da vlozuvas vo sebe(termin sto uste ne ti e poznat ,a sto opfaka mnogu raboti za koi ti pojma nemas ni deka postojat).i mene ne mi e celta da fakam bogata,ne zboram jas covek za mene ,zboruvam opsto.A za babi slobodno prckaj si gi ,mozebi duri i na takov kako tebe,sto ne moze da gi zadovoli ke mu dadat za 25-50evra.prckaj si slobodno eftini droljicki(za po 25-50evra,koi posle mozebi zavrsuvaat kaj nekoj decko koj ke znae da ja zadovoli),i sonuvaj deka go znaes svetot,a patem ako te biduvalo za seks mozebi i ke ti dala nekoja(ako nisto poveke)barem gratis,zadovolstvoto se plaka,a posto samo ti plakas,jasno e koj samo ostanal zadovolen.ti rekov ednas i uste stopati posle toa imas uste mnogu da ucis,kakva i da e devojka covek,kolku i da e jaka i pametna ,sepak e samo covek,i moze da se osvoi,e sega da,na nekoj mu e potrebno celo bogatstvo,a nekoj dovolen e samiot.i toa ti e uste eden dokaz deka lugeto ne se isti.

MOjata teorija gledam e tocna finite devojki ziveat na forum 5 % uvek se tuka i samo tuka :smir::smir: Bravo Sk girl ...btw i ti imas maksimum 19 godini neli ?

Da 19 ama ne e bitno toa.
I ne me svakajte pogresno luge neam nisto protiv nikoj od forum4evo, ama ne se dobrite devojki samo na forumov jas poznavam uste mnogu mnogu mnogu dobri devojki a sto ne se sponzorushi ili kucki.
Samo treba da poglednete malce podlaboko vo devojkata(mislam na nejzinite cuvstva) i treba da ja zapoznaete podobro ako sakate da doznaete kakva e vsusnost taa.
I dajte Wnston i Aleks i dvajcata si kazuvate pametni raboti, i dvajcata ste donekade u pravo ama kako trgnavte so navredive megusebno nz...
Ajde iskulirajte malce...
Ne se site isti...
Pozdrav

Pa gledam be puzach kolku ti vlozuvash u sebe ... site postovi ti se u ljubov i sex nieden nema u filozofija, religija , moral , knizevnost ... ja utepa od brkanje ovaa selena , forumot chat go naprai so nea ...ona te otkachi oti vide deka si napalen kloshar i sea ke mi se praish fraer mene ...e ne si fraer kloshar si i puzach toa se gleda od postovite

Da vlozuvam u kreatini i posle ko zapalen majmun da zjapam u bataci na devojchinja u teretana neka fala ... em nema niso da ebam em ke se utripam deka sum nekoj fraer ... i 25- do 50 evra ke svrshat rabota dur ne ja najdam onaa pravata so dusha koja posle toa ke me vikne na sladoled i ona ke plati ... Ajde idi tamu digaj toa tegovite pumpaj brate nafuraj se sea i digaj sto teze to bolje ... kako pumpash piceps taka ti se ispumpuva mozokot ne si znael toa ... hehehehe

Ajll bi bek - pozdrav SHVARCI :kesa:

I ne me svakajte pogresno luge neam nisto protiv nikoj od forum4evo, ama ne se dobrite devojki samo na forumov jas poznavam uste mnogu mnogu mnogu dobri devojki a sto ne se sponzorushi ili kucki.
Samo treba da poglednete malce podlaboko vo devojkata(mislam na nejzinite cuvstva) i treba da ja zapoznaete podobro ako sakate da doznaete kakva e vsusnost taa.
I dajte Wnston i Aleks i dvajcata si kazuvate pametni raboti, i dvajcata ste donekade u pravo ama kako trgnavte so navredive megusebno nz...
Ne se site isti...
Pozdrav

Srcka si i cika kure te saka tebe :smir: Dur imame vakva mladina ke imame idnina i moze 5 % posto ke stanat 10 :wink:

Ne se site isti...
Pozdrav
e pa odprilika toa se zapocna koga i jas napisav slicen post kako tvojot,deka ne se site sponzorusi,deka ni od daleku ne se site isti,ama badijala.nekoj ednostavno si ziveat vo svoj svet,i polesno im e koga za se ke bide kriv drugiot.

Dobro be narode sto napraivte od temava?
Site zenski gi napraivte klosarki, sponzorushi itn. a ustvari nema vrska,Site se razlicni, si ima i takvi i takvi ama NE SE SITE ISTI.
Primer si ima devojki so idat samo za pari ne vikam ne, ama ima i devojki sto na primer idat so nekoj covek zatoa sto go sakaat bez razlika dali imal toj pari ili ne.Primer eve najiskreno za mene ke zboram, mene ne mi e bitno nekoj decko dali ke ima pari ili ne.Dajbe nekoj ke ima pari i ke me tretira mene ko klosarka, ili pak ke bide zaljuben u sam sebe, si misli deka so pari se moze da se kupi.Ne mi trebaat takvi tipovi...Si sakam skromni maski, so koi ke mi bide interesno, ke znaat da me nasmeat, ke bidat iskreni....
Ako sakate da doznaete kakvi se zenskite i dali se site isti, fatete si nekoja skromna zenska, bidete skromni, bidete svoi, bidete razlicni od drugite, a ne da odite se samo so sponzorushi, kucki so idat samo za pari, i togas vremeto ke si go kaze svoeto.
I daj dosta ovde po forumov za temava gleam krs se napraivte, nekoj se fali kakov bil, kolku pominal, kakvi gi imal, kako da ne-bas na takvite sto se falat ne im veruvam a do dusa i da e toa vistina ne me interesira...
Samo daj vratete se na temata zaso temava ne e sponzorusi tuku dali se site zenski isti!!!!
I dosta se inatite...
pa veke kazav vratete se nekolku stranici nazad i ke vidite ,od koj post se zapocna,pa toa bas i jas go tvrdev, deka ne samo sto site zenski ne se isti,tuku i edna ista devojka ne se odnesuva na ist nacin so sekogo.t.e.se odnesuva so sekogo koj kako zasluzil(vo poveketo slucaevi),i tuka veke se nadovrzaa ovie postovi za sponzorusite,za koi jas sepak tvrdam deka sepak se samo luge,imaat cuvstva i se sto poseduva eden covek,a imaat i maani.ama sepak se luge,i ne se odnesuvaat isto so sekogo,toa go pravat samo ekstremno glupi luge.a ako nekoj misli deka site zenski se isti,i deka kon sekogo se odnesuvaat isto(bez razlika vo kakva prilika ,vreme i kon kogo)znaci i misli deka se site zenski ekstremno glupi.
A BE LUGE NE SE SLAGAM SO OVA,I NE SE SITE ZENSKI ISTI,a ako kon nekogo site zenski se odnesuvaat isto,togas toj treba da se prasa,sto e problemot ,zatoa sto ,najverovatno e vo nego problemot,a ne vo zenskite.ama rekov veke polesno e sekogas namesto da se bide samokriticen,da se obvini drugiot.

slusaj batka,ne moram nisto da ti kazuvam,ama ajde:
-iskacam koga so kola, koga so taksi,parfemi koristam original(i toa gledam da bide sto e mozno podobar),garderoba nosam skapa i jaki marki,i ne ziveam sam,a prijatel ,mene voopsto ne me palat(mozebi vo toa e i fintata) nekoi si tamo sponzorusi(klosarki)sto nemaat ni za leb ni za nisto i sto ne gi biduva sami da napravat pari,sto ne gi biduva za nisto vo zivotot,osven da se pleskaat za ponekoja pijacka ili nekoja garderoba(zatoa sto samite na sebe toa ne mozat da si go dozvolat,i baraat nekoj da im go dade,ZATOA STO SE KLOSARKI,KLOSARKI I SAMO KLOSARKI),a mene takvi klosarki ne me interesiraat ni najmalku,zemi prosetaj niz gradov da vidis kakvi koli vozat devojki be i kolku pari imaat(ili mislis deka bogatasive imaat samo sinovi ili pak deka zenite ne se sposobni da napravat pari),i objasni mi togas zasto site tie sponzorusi prvenstveno odat so gadni decki so kes.zar ubavite decki nemaat pari,ednostavno e, tie klosarki ne mozat da si dozvolat ubav decko.koga ne bi bile klosarki bi birale decko(koga biu mozele da si dozvolat),i ne se ni priblizno tolku pametni (kako sto ti mislis)zato sto ako se,zasto ne mozat oni samite da napravat pari(eve go nivnoto prasanje),a ako veke ne se tolku pametni,ne mi e jasno zasto ne mozes da legnes nekoja takva nepametna devojka(a da ne igras po nejzino),i da znaes uste nesto jas sum uste pogolem rengen od niv,ja znam sekoja mana i sekoe delce na zenskoto telo(covek vezbam po nekolku desetici devojki dnevno),im ja poznavam gradbata od A do SH.

Da ne se site zenski isti vikas a vamu vikash site sponzorushi se KLOSHARKI ...interesno ich ne praish ti diskriminacija ... abe te mava tebe ups and down od toa bijanabolite gledam ...aj stabiliziraj se pa javi se ...ne mis e praj tuka angel wanna bee sponzorush nieden si kaza ti sto te interesira tebe zenska so kesh :kesa::kesa::kesa:

aleks67 напиша:
pa veke kazav vratete se nekolku stranici nazad i ke vidite ,od koj post se zapocna,pa toa bas i jas go tvrdev, deka ne samo sto site zenski ne se isti,tuku i edna ista devojka ne se odnesuva na ist nacin so sekogo.t.e.se odnesuva so sekogo koj kako zasluzil(vo poveketo slucaevi),i tuka veke se nadovrzaa ovie postovi za sponzorusite,za koi jas sepak tvrdam deka sepak se samo luge,imaat cuvstva i se sto poseduva eden covek,a imaat i maani.ama sepak se luge,i ne se odnesuvaat isto so sekogo,toa go pravat samo ekstremno glupi luge.a ako nekoj misli deka site zenski se isti,i deka kon sekogo se odnesuvaat isto(bez razlika vo kakva prilika ,vreme i kon kogo)znaci i misli deka se site zenski ekstremno glupi.
A BE LUGE NE SE SLAGAM SO OVA,I NE SE SITE ZENSKI ISTI,a ako kon nekogo site zenski se odnesuvaat isto,togas toj treba da se prasa,sto e problemot ,zatoa sto ,najverovatno e vo nego problemot,a ne vo zenskite.ama rekov veke polesno e sekogas namesto da se bide samokriticen,da se obvini drugiot.

Veruvaj deka gi imam procitano site postovi i tvoi i od Winston na ovaa tema i zatoa i go napisav se toa sto go napisav.Zatoa i rekov deka i dvajcata ste donekade u pravo i ne obviniv nikogo zatoa sto sepak se toa vasi mislenja.A inace sakam samo da kazam deka premnogu pocnavte nekako da se nervirate za temava i pocnavte da se navreduvate megusebno a toa ne cini.Inace da se soglasuvam so tebe deka site devojki ne se isti ama se soglasuvam i so nekoi raboti sto gi kaza Winston.Zatoa iskulirajte, bez navredi i vratete se na temava dosta so tie sponzorushi i koj kakvi zenski imal u svojot zivot i kako gi pridobival...

@ROSSONERKA
-sega bas ne te svakam,od edna strana zboruvas kako nema dve isti osobi,a od druga strana gi generaliziras maskite"tipicno masko razmisluvanje"pa uste i go vregas cel maski rod"povrsno razmisluvanje",ne mi e jasno kako mozes vo eden ist post da bides tolku kontradiktorna.
pa uste i ova"mnogu normalen muabet koga maskoto ostanuva samo i e povredeno(iako retko koj priznava,recisi nikoj)".
ne mi e jasno kako moze vo ist post da tvrdis dve sosema kontradiktorni raboti.

Го отупе на темава.
Со ,,типично машко размислување" не сакав да кажам дека сите машки така размислуваат, него голем дел од нив.
И женско кога е оставено кажува најлоши работи за машкото и го навредува. Тоа е и типично женско размислување. Истото се случува и со машките кои се оставени и повредени и тврдат дека сите женски се исти, бесчуствителни ... Тоа се моменти кога лицата слично размислуваат но не исто.
Сметам дека темава е отворена од токму таква личност.
И пак ќе кажам секоја личност е своја и со свој карактер. Не постојат две исти личности.

Го отупе на темава.
Со ,,типично машко размислување" не сакав да кажам дека сите машки така размислуваат, него голем дел од нив.
И женско кога е оставено кажува најлоши работи за машкото и го навредува. Тоа е и типично женско размислување. Истото се случува и со машките кои се оставени и повредени и тврдат дека сите женски се исти, бесчуствителни ... Тоа се моменти кога лицата слично размислуваат но не исто.
Сметам дека темава е отворена од токму таква личност.
И пак ќе кажам секоја личност е своја и со свој карактер. Не постојат две исти личности.
e ova e veke nesto drugo,vo pravo si.pravat i maskite i zenskite takvi muabeti,ama toa se poveke muabeti vo afekt,bez razmisluvanje.

slusaj batka,ne moram nisto da ti kazuvam,ama ajde:
-iskacam koga so kola, koga so taksi,parfemi koristam original(i toa gledam da bide sto e mozno podobar),garderoba nosam skapa i jaki marki,i ne ziveam sam,a prijatel ,mene voopsto ne me palat(mozebi vo toa e i fintata) nekoi si tamo sponzorusi(klosarki)sto nemaat ni za leb ni za nisto i sto ne gi biduva sami da napravat pari,sto ne gi biduva za nisto vo zivotot,osven da se pleskaat za ponekoja pijacka ili nekoja garderoba(zatoa sto samite na sebe toa ne mozat da si go dozvolat,i baraat nekoj da im go dade,ZATOA STO SE KLOSARKI,KLOSARKI I SAMO KLOSARKI),a mene takvi klosarki ne me interesiraat ni najmalku,zemi prosetaj niz gradov da vidis kakvi koli vozat devojki be i kolku pari imaat(ili mislis deka bogatasive imaat samo sinovi ili pak deka zenite ne se sposobni da napravat pari),i objasni mi togas zasto site tie sponzorusi prvenstveno odat so gadni decki so kes.zar ubavite decki nemaat pari,ednostavno e, tie klosarki ne mozat da si dozvolat ubav decko.koga ne bi bile klosarki bi birale decko(koga biu mozele da si dozvolat),i ne se ni priblizno tolku pametni (kako sto ti mislis)zato sto ako se,zasto ne mozat oni samite da napravat pari(eve go nivnoto prasanje),a ako veke ne se tolku pametni,ne mi e jasno zasto ne mozes da legnes nekoja takva nepametna devojka(a da ne igras po nejzino),i da znaes uste nesto jas sum uste pogolem rengen od niv,ja znam sekoja mana i sekoe delce na zenskoto telo(covek vezbam po nekolku desetici devojki dnevno),im ja poznavam gradbata od A do SH.

a tebe da te prasam.bi idel li ti sreden skockan,so nekoja klosarka sto ide so tochak?
fakt e deka se mnogu potrebni parite,no ne e fakt deka maskoto e toa koe sto treba da gi poseduva.sto e so bogatite devojki?
Еј еј ејјјј кроце.Не зборувај со толку омраза спрема жените,Вака иди дека целиот женски род го мразиш,утре другиден треба да створиш фамилија,сигурно нема спермата да ти ја оплодат во крава.Не го искажувај простотилукот на вакви начини...Не се сите девојки клошарки!!! имај го тоа на ум!!!...вистина е дека има многу спонзоруши ама има и многу квалитетни девојки,не заборавајте дека господ не дава ум кај жената многу многу,ама кога дава-дава стварно!Не тресете глупости оти утре другиден ќе се појави некоја шо ќе можи да те купи и да те продај без да се сетиш,ширум светот има голем број на чесни девојки,интелектуалки на високи потпетици со 140 коефициент на интелегенција.Само кој ви е крив шо налетувате на спонзоруши и шо не знајте како да си најдите квалитетна женска.Викаш дека си бил и со по 10 на ден ...бла бла...е па ниедна квалитетна девојка не сака дечкото да ја изневерува со по 10 на ден,само спонзорушите ќе сакаат такви!

Ma da tebe ti e poznat gledam istetovirano ti e na celo ti pishe FRAER...hahahaha

Daj be ne laprdaj ...

PARA NA PARA ide za zenenje, vrska dolga ... da se spoi kapitalot nikoj ne se zeni so sponzorusha ...

Prosto e jas sakam da ja ebam , taa saka nov mobilen razmena ... kaj ke razberesh ti toa visha matematika ti e ...

Ti si drugar kloshar bez navreda ama finansiski si kloshar i se teshish ke stanesh FRAER ke se uvalish kaj nekoja sto ja puzish u teretanata... pola plata ti ide na kreatin, bianaboli pola plata ti ide na garderoba ...ama vikash FRAER SUM ... aham da ok FRAERISHTE SI ...

Jas ne sakam da fatam BOGATA kako tebe posto nebogatite gi vikash KLOSHARKI ...jas sakam da fatam so razbiranje devojka pa neka e i u kontejner piknata so demode garderoba ama da ima dusha ... od pepelashka ke ja napraam princeza . I zatoa baram od tie 5 % sto ostanaa normalni . Ama ich ne me interesira dali ima dva denara u djep ili ima ...vazna mi e dushata i razbiranjeto a na koj da mu dadam jas sve koga se 95 % sponzorushi ????

A ti ti si batko malce nenormalen... :tapp:
Po muabetot ...celta ti e da ne fatish klosharka zasto ... oti se nadevash tatko i ke ti otvori firma i nema vishe da gi puzish tie u teretana ... ajde sea koj e kloshar koj e gospodin i na kraju kraeva koj e fraer ????

Ti rekov so takov pamet samo te nosam u London da ebesh babi , tuka mozesh samo si fantazirash i da digash tegovi
batka(koga veke sakas taka da razgovarame) ne jas, nego ti si nenormalen i toa ne malku nego mnogu,pa i sto da pravis koga si(najverovatno)tolku odvraten,sto i za da si go izmavas sam na sebe si plakas.pa ne ti e lesno te svakam ,ne mozam da ti zameram,ne ti e lesno,koga moras da plakas za da ebnes nesto sto site go ebat bez pari.e sega ,da licis barem malku na covek ,a ne na kup salo i smet,bi bilo drugo.a i sigurno i toa saloto ti mava vo glava,pa mislis deka site zenski se sponzorusi.a i kako ne bi bile,pa na covek od kup salo,sekoja ke mu naplati i samo da ja dopre,a ne pak nesto drugo.
i da rekov deka site SPONZORUSI se klosarki,a ne site ZENSKI, ne mislam deka site zenski se sponzorusi,za razlika od tebe.
a batka,jas zemam i +100evra za sekogo sto ke go treniram,e sega mozebi i sum finansiski klosar,ama ti si beter, ti si klosar vo sekoja mozna varijanta.i poznavam mnogu luge(i maski i zenski)sto se vencaa za mnogu bogati partneri.
i kako be ne ti e sram da vovlekuvas devojki vo ova,pa uste i treskas gluposti deka jas sum se letal po nekoja od forumov.pa ti li najde da objasnuvas lizac ni eden"SITE ZENSKI BILE SPONZORUSI,OSVEN OVIE NA FORUMOV"ova e tvoja izjava.
i da jas sum takov,nekoja devojka bi ja iscedil do gola koza,so nekoja bi odel samo zatoa sto mi se sviga,a za nekoja bi dal se sto imam.e sega ti nemas tolku izbor,ti moras samo da platis,zatoa sto si samo kup salo,da licese barem malku na covek ke bese drugo(a ti i ponatamu tesise deka ne e taka,deka e do zenskite).pa ti si spremen izmet da jades cel mesec,samo da zastedis nekoja para za da platis nekoja najeftina droljicka da ja ebnes.slobodno teraj si taka.i da , NE SE SITE ZENI ISTI I NE SE SITE SPONZORUSI,a jas ne gi okrivuvam sto se takvi kon tebe, pa na takov kako tebe sekoja bi mu naplatila i da ja dopre.

Pa gledam be puzach kolku ti vlozuvash u sebe ... site postovi ti se u ljubov i sex nieden nema u filozofija, religija , moral , knizevnost ... ja utepa od brkanje ovaa selena , forumot chat go naprai so nea ...ona te otkachi oti vide deka si napalen kloshar i sea ke mi se praish fraer mene ...e ne si fraer kloshar si i puzach toa se gleda od postovite

Da vlozuvam u kreatini i posle ko zapalen majmun da zjapam u bataci na devojchinja u teretana neka fala ... em nema niso da ebam em ke se utripam deka sum nekoj fraer ... i 25- do 50 evra ke svrshat rabota dur ne ja najdam onaa pravata so dusha koja posle toa ke me vikne na sladoled i ona ke plati ... Ajde idi tamu digaj toa tegovite pumpaj brate nafuraj se sea i digaj sto teze to bolje ... kako pumpash piceps taka ti se ispumpuva mozokot ne si znael toa ... hehehehe

Ajll bi bek - pozdrav SHVARCI :kesa:

Srcka si i cika kure te saka tebe :smir: Dur imame vakva mladina ke imame idnina i moze 5 % posto ke stanat 10 :wink:
ne ti e lesno,veke rekov,ne e lesno da bides tolku odvraten pa da moras na sekoja i sto ke ja poglednes da i platis,a zapalen majmun si bas ti,eden den da te stavam da rabotis so takvi devojki so koi sto rabotam jas,ke te fati infarkt,dobro sega malku za toa ke ti bide vinovno i saloto sto te pokriva celiot,ama toa ti e.
i ne se sekiraj("ne e taka)ama aj i da e,ti slobodno pumpaj gi bicepsite,nema tebe sto da ti se izdisi,pa ti i onaka nemas mozok,ama vaka barem nema da bides kup salo.
i da odi potrosi nekoj 50evra na nekoja najeftina droljicka(zatoa sto koja druga bi ti dala tebe,pa makar i za mnogu pari),ili bolje zemi izmavaj si go kako i sekogas posto se gleda deka ti picka ne si videl,pa i koga si dal i mobilen,i takvi setaci niz gradov gi ima,a toj mobilen i sigurno mu go dala na nekoj sto ubavo ja iseksal,nesto za sto ti si nesposoben,pa ne e ni cudo,od covek kup salo sto nema dovolno kondicija ni da si go izmava,a ne pak za zdrav seks.ama nemaj gajle ke se najde nekoja ke zamizi i ke ti rasiri noze na edno dve minuti,ako izdrzis i tolku
e sega samo ne mi e jasno sto ja vmesuvas SELENA tuka(sekoja pocit do devojkata)?nitu jas nejze ja znam nitu ona mene,a i kolku sto vidov ti im se lepis kako napalen majmun na site devojki na forumov.
a za drugite forumi,da ke odam i toa nabrzo,ovie temi vo ljubov i seks sekogas bile najzeski temi,zatoa sekogas od tamu zapocnuvam,tuka najveke mozam da gi zapoznaam lugeto na forumot.a potoa odam na poserioznite temi.

Еј еј ејјјј кроце.Не зборувај со толку омраза спрема жените,Вака иди дека целиот женски род го мразиш,утре другиден треба да створиш фамилија,сигурно нема спермата да ти ја оплодат во крава.Не го искажувај простотилукот на вакви начини...Не се сите девојки клошарки!!! имај го тоа на ум!!!...вистина е дека има многу спонзоруши ама има и многу квалитетни девојки,не заборавајте дека господ не дава ум кај жената многу многу,ама кога дава-дава стварно!Не тресете глупости оти утре другиден ќе се појави некоја шо ќе можи да те купи и да те продај без да се сетиш,ширум светот има голем број на чесни девојки,интелектуалки на високи потпетици со 140 коефициент на интелегенција.Само кој ви е крив шо налетувате на спонзоруши и шо не знајте како да си најдите квалитетна женска.Викаш дека си бил и со по 10 на ден ...бла бла...е па ниедна квалитетна девојка не сака дечкото да ја изневерува со по 10 на ден,само спонзорушите ќе сакаат такви!
e sega zosto na mene mi repliciras?pa jas stoprocentno se slagam so tvoevo izjasnuvanje.problemot e vo WINSTON,on vika deka site zenski se sponzorusi,a ne jas.jas gi kritikuvav samo sponzorusite,a ne site zenski.ima mnogu pametni i sposobni i ubavi zenski niz svetov,i ne se site isti i ne se site sponzorusi,VO PRAVO SI DEVOJKO.

абе работава у светов сите жени се голтарки.. немаат ебен денар и бараат типац со пун новчаник ..

Шо е бе со оние шо се богати?? Шо е со тие на кои не им требаат пари, пошо имаат доволно .. Шо е со тие кои имаат дечко посиромашен од нив ..
оу да, или не постојат такви .. СИТЕ СМЕ ИСТИ НЕЛИ?

Ако не се зацапам у некој шо иде у скината облека и шо вози точаче и има 200 денари у џеб незначи дека сум спонзоруша .. туку дека не ми треба некој шо нема грам мозок па ДОЗВОЛИЛ да се најде у таа состојба .. која ми е иднината со него? ќе се тепаме кој ќе го вози точакот у петок?? И ќе умреме од глад?
ТЕ МОЛАМ ЕЈ!!!

има ситуцаии у кои на Некоја цура и се свиѓал типот од поодамна .. и сеа он како и повеќето со химната у глава СИТЕ СЕ СПОНЗОРУШИ ќе проба да ја заведе со пари, или еве на пр. типот купил нова убава кола .. и шо да праи она тука? Да му рече да ја фрли со ветување дека она ќе остане со него .. за да му покаже дека не е спонзоруша туку дека го сака?

Wanna bee sponzorush nieden ... toa e fakt bidejki rece deka se Klosharki site SPONZORUSHI od edna do posledna ... ti si toj koj se licka i saka da stane kako niv ...taka li ucis da masko treba da se izgraduva za da brkne BOGATA devojka ????

Vrednuvanjeto ti e pogresno totalno izmesteno i ti toa go kaza ne te tepav jas po usi da si se izdades ... pa uste prasuese dali mislam dali devojkite se popametni od maskite kao se cudis toa e mozno ... ja ti rekov JAS ZNAM DEKA SE POITRI jas im se divam duri...

Ti se faleshe deka si kao fraer oti neli ebesh bez pari ... i taka nataka eden ton nebulozi ... jas samo te chitam i ti se smejam na toa kolku si plitkorazmisluvach... ups and downs ...creatinot diga li diga a ?

Idi digaj tamu na kosa klupa biceps ... 100 evra toj zimal od vezbanje na devojki koi u son ne mu doagaat na obicniot smrtnik ko mene jaden ruzen i poln so salo hahahahaha

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Sponzorush sponzorush nikad zenska nema da fatish na forumot ... utata ... sponzorush ...sponzorush hehehehehehe :pos2: :pos2::pos2:

абе работава у светов сите жени се голтарки.. немаат ебен денар и бараат типац со пун новчаник ..

Шо е бе со оние шо се богати?? Шо е со тие на кои не им требаат пари, пошо имаат доволно .. Шо е со тие кои имаат дечко посиромашен од нив ..
оу да, или не постојат такви .. СИТЕ СМЕ ИСТИ НЕЛИ?

Ако не се зацапам у некој шо иде у скината облека и шо вози точаче и има 200 денари у џеб незначи дека сум спонзоруша .. туку дека не ми треба некој шо нема грам мозок па ДОЗВОЛИЛ да се најде у таа состојба .. која ми е иднината со него? ќе се тепаме кој ќе го вози точакот у петок?? И ќе умреме од глад?
ТЕ МОЛАМ ЕЈ!!!

има ситуцаии у кои на Некоја цура и се свиѓал типот од поодамна .. и сеа он како и повеќето со химната у глава СИТЕ СЕ СПОНЗОРУШИ ќе проба да ја заведе со пари, или еве на пр. типот купил нова убава кола .. и шо да праи она тука? Да му рече да ја фрли со ветување дека она ќе остане со него .. за да му покаже дека не е спонзоруша туку дека го сака?

Ne be dusho ...poentata moja e deka normalna ke go izbere toj so kolata a ne toj so tocakot ...dvajca identicni bliznaci so ist muabet ako se koj ke go izbere aj sea realno ????

Не сакав ова да го кажам,ама веќе ми прекипа со тој пуст точак,па точак:zid:
Кога тргнав со дечко ми имаше точак т.е. првпат го видов на точак и ми се допадна,се запознавме,се засакавме и уште сме заедно и се сакаме!
Ама еве сеа има и мотор и кола,што треба да му се скарам,зш сеа си стекнал да си купи мотор и кола?:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom