Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А дали се сите машки исти во однос на љубовта?
Како што кажа Крејзи ин Лов, нема никој ист по карактер на планетава така да според мене се е релативно. Има исклучоци и од едната и од другата страна:toe:

Мислам дека да. Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е. После тоа, ке се вадат муабети како си лош, како си бил лузер итн.. Мислам дека ова се у круг, со женските.:smir:

Типично машко размислување. Површно размислување.
Била со тебе, убаво ви било, сте се сакале и сега иде делот не ви оди добро во врската раскинувате и готовооооо таа е курва. Не знаете како сте можеле со неа да сте во врска.
Многу нормален муабет кога машкото останува само и е повреден (иако ретко кој признава, речиси никој).

Не може да се донесе заклучок какви се девојките во глобала. Постојат на светов 3 милијарди жени. Со тоа постојат 3 милијарди различни карактери и размислувања.
Секоја девојка се разликува од друга девојка. Една е спонзоруша, друга е згодна се палат машките, третата била плавуша, четврта бубалица, петта срамежлива .... Никој не може да каже дека се исти 2 девојки, а камо ли сите девојки дали се исти и исто чуствуваат и размислуваат.

@ROSSONERKA
-sega bas ne te svakam,od edna strana zboruvas kako nema dve isti osobi,a od druga strana gi generaliziras maskite"tipicno masko razmisluvanje"pa uste i go vregas cel maski rod"povrsno razmisluvanje",ne mi e jasno kako mozes vo eden ist post da bides tolku kontradiktorna.
pa uste i ova"mnogu normalen muabet koga maskoto ostanuva samo i e povredeno(iako retko koj priznava,recisi nikoj)".
ne mi e jasno kako moze vo ist post da tvrdis dve sosema kontradiktorni raboti.

zokiarsenal... taa ne e sponzorusha kurva jebiga ...site se kurvi be ako im se napenalish da bidat veruj nema ni edna zal ... moze 5 % ama ni tie ... kurvi:tv:

Немаш грешка...НЕ може сите да се исти..нема логика абе ајде бе...Има секакви карактере има по страмежливи по отворани бла бла.. се зависе од момичката цц Исти ви се само кога ке ви раскинат а на вас тоа не ви чини пошо она ви раскинала а не вие.. е ајдде сега сите се исти ку*ви, спонзоруши.. бла бла... значи додека сте биле заедно се ви чинело , ви удоволувала за на крај ко ке ви раскине да лафате глупости она така ова така.. Има девојки кои гледаат само од користне викам не но не значи да се сите такви..Стварно не знам как можате да кажате оти се сите исти..Значи тука на сите женски шо сме не правате ку*ви и спонзоруши. :tapp:

Ne be dusho site...Vie sto ste na forum ne ste Vie ste fini u 5 % zastiteni so zakon ...se drugo kurvi i sponzorushi se :toe:

Ne be dusho site...Vie sto ste na forum ne ste Vie ste fini u 5 % zastiteni so zakon ...se drugo kurvi i sponzorushi se :toe:

Имаш сестра ? имаш братучетки.. ??? чЧим така викаш значи сите твои женски членови од фамилијата се курви и спонзоруши..? или тва и за них не важе ? Не ли ти чине саа и тка ?

@WINSTON
-vikas zenskite ne se palat na izgled(ne znam samo koj te izlazal,ili pak samo si se tesis),dali i tebe togas ne te pali izgledot kaj zenskite?dali i ti letas po pari?
tuku sekogas bilo i sekogas ke bide,na masko sekogas mu bilo mnogu potesko(recisi nevozmozno) da priznae deka nekoj e podobar fraer od nego zatoa sto podobro izgleda,zatoa sto znae da se ponasa,da vrti muabeti i da smuva zenska idr.odkolku da kaze deka pojak fraer zatoa sto deckoto imal poveke pari ,pojaka kola i sl.
-toa sto ti go zboris e nisto drugo osven izrazen kompleks kaj poveketo maski,koi ne gi biva da legnat devojka(bez da ja platat),i se tesat,pa duri i site se trudat da gi ubedat deka taka funkcionira svetot,t.e. deka site zenski se sponzorusi(i deka bez pari ne mozes da fatis jaka devojka)zatoa sto oni ne mozat.batka mene ama ic ne mi e gajle dali ti veruvas vo ova,ili ne,jas ti kazuvam nemam nikakov problem so devojkite,pa nemam problem da legnam ni sponzorusa.

Ok ajde vaka ... posto si super jebo ...ja ke formiram komisija ... ke iskocime zaedno ...

ke ti dadam 100 denari ke te oblecam u obicna stara jakna i ke te pustam da fatish zenska sponzorusha ... ama uste istata vecer i da ja ebesh ...ni kola ni butur ... moze da dojdes so tochak ...

MIslam posto ne ti e tesko ...posto si extra jebo nema ti bide problem :tapp:

Vazi lepotane

Jas istoto ke go napravam so 100 evra u djep...

Moze kladba ?

Напишано од Winston
Имаш сестра ? имаш братучетки.. ??? чЧим така викаш значи сите твои женски членови од фамилијата се курви и спонзоруши..? или тва и за них не важе ? Не ли ти чине саа и тка ?

така или не е така ? ти чини или не?

ne samo sto site ne se isti,tuku i sekoja devojka ke se odnesuva razlicno so sekoj decko,sto vo golema mera zavisi i od samiot decko,od negoviot odnos i dr.
a ako nekoj misli deka site zenski se isti,neka razmisli malku zasto site devojki se odnesuvaat isto kon nego,zatoa sto najverovatno e vo nego problemot(a ova vazi i za maskite i za zenskite bez razlika koj koja uloga bi ja imal).ako kon nekogo site se odnesuvaat na ist nacin,treba da pomisli kade mu e greskata.
ne mi se veruva deka nekoj namesto da go bara problemot vo sebe,bi go obvinil cel sprotiven pol ,kako moze covek ni malku da ne bide samokriticen.
ubavo rekol ISUS"od trnot vo okoto na drugiot ,ne ja gledas gredata vo svoeto oko"

Filozofii
money talks bulshit walks

marice...za moite ne vazi cela zenska familija mi e na forumi taka da ... se u 5 %

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom