- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 545
- Поени од реакции
- 110
Trenirani gulabi ke bidat jak biznis 500 gulabi mozat da prenesat eden coek samo ako gi istreniras dobro :tv::tv::tv:
samo da ne trahiraat na pola pat.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Trenirani gulabi ke bidat jak biznis 500 gulabi mozat da prenesat eden coek samo ako gi istreniras dobro :tv::tv::tv:
Па сега ако не е гулаб нека седи овде.Што да му прајме?

А каде заминале бе?
Во Холивуд ли?
Или отплаќаат кредити од 20 до 40 години :pos2:
Nebesna porta, se otvara ednas nedelno...isporaka, bezbedno, do bilo koja destinacija vo EU...
Od tamu sekoj so svoja srekja
Eftino....
и на марс да заминале поарно ќе им отколку во оваа изолирана државичка.
а да може на кредит ги зеле колите...точно и можеби се на кредит,а ако си маж земи 20 илјадарки за кола па враќај ги тука кај нас ,ама прво поштено спечали ги а не со ајдуклк.
првата шанса и одам странство другар,ич не му ја мислам и тоа со цела фамилија.
дека тука се работи помалку тоа не е точно.и јас сум бил за толку во страанство како студент и видов како е и таму.
тука по ваше треба да испадне НИ РАЈ ВИДЕЛ НИ ЗА РАЈ ПЛАЧЕЛ.
:smir: не се лутете шо сите не мислат како вас,ама ако вака продолжи у државава ќе биде и тоа.ќе си останете само истомисленици во демократија која со зборови не се опишува.
hahahaa..takov Raj kako tamu vo stranstvo skraja da e
sega se vrati eden drugar od Kanada ..bese 5 godini tamu i 5 godini ne se e napil edno espreso vo kafule ,niedno iskacanje za tie 5 godini ...mizerija
a za tebe CAO i ubavo da se snajdes vo rajot
hahahaa..takov Raj kako tamu vo stranstvo skraja da e
sega se vrati eden drugar od Kanada ..bese 5 godini tamu i 5 godini ne se e napil edno espreso vo kafule ,niedno iskacanje za tie 5 godini ...mizerija
a za tebe CAO i ubavo da se snajdes vo rajot

Затоа споредби од тој тип, отишол негде и донел 100.000 за 6 месеци работејќи како доставувач на пица се апсурдни, глупави.знае он кафето е штетно ,а колку пиво испил кажува ли?:smir:
или па и пари за карта авионска му праќавте оти можеби нема ни пари у канада?

Ne be on go pratile da go bara dedo mraz i irvasite pa zatoa nemalo kafe ... kakva glupost kaza be dete pa ostana ziv
Да не бил во Идризово,а ќелијата да си ја викал “Канада“,ебаго?:smir:
братче сигурно е поарно од тука ,не за џабе народот се иселува од оваа државичка.а тоа на кој како му е секој си знае.кажи шо работеше другар ти тука,работеше ли нешто ...ако таму првпат почнува да работи ќе му е тешко фала богу..муабето е каде има пари за пристоен живот??Ајде кажи ни што работеле во Канада, многу ме интересира.
Ако имале кај кого да престојуваат, тогаш парите им стигале само за основни трошоци.
Ако плаќале стан, данок, храна, превоз... нема теоретски шанси.
Останува дека лажеш, ти или твоите другари.
Имам на линија еден Струмичанец кој пред 4 години се пресели во Торонто, ела да ти каже кој живот го трга, како обичен продавач.