jas sum od smolare imam 15 ucam vo nikola karev
ti ako0 moze da znam
Јас сум од Скопје ама имам баба и дедо во струмица и така да цело лето сум во струмица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas sum od smolare imam 15 ucam vo nikola karev
ti ako0 moze da znam
hhe brat jas sum od smolari i vrvot go imam izodeno od bugarskata granica pa se do bansko nemam videno nikakva kuki4ka da ne bilo nekoja koliba???
Ее бех јас пред неколко години на логоруване на Беласица, бех и на тромеѓето (границата). До тај споменико горе. Ептен е убаво ама без душа останах од тии скратените
патеки.
Сум била.Знам дека во селото имаше едно многу старо дрво (не знам точно колку векови). А на водопадот е стварно преубаво. Огромен е.
k4jz3r напиша:tie bea dve drva (javor)edniot padna pred 3 godini mislam a edniot veke paga ke go secat ovie denovi mislam a tie drva se misli deka imaat po 700 godini neveerojatnoo:wink:
pa pocnaa da pagat granki taka pomali a ima opasnost da srusi 2 kuki ako ne go isecat seaНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Зашто ќе го сечат?!Беше многу интересно, онака дебело, се глеаше дека е старо ептен. Среќа го сликав кога бев.
![]()
sum slusnal deka e mnogu ubavo tamu daj kazete nesto za toa mesto
hhe brat jas sum od smolari i vrvot go imam izodeno od bugarskata granica pa se do bansko nemam videno nikakva kuki4ka da ne bilo nekoja koliba???
провери се. :jaj:e ako de sum sgresil pedar![]()
:nenene::nenene:солидно место но сепак колишинските се повозбудливи![]()