Смоларски водопад

• Креатор на темата Креатор на темата kajzer_
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум бил, ова лето нонстоп бев на смоларските водопади. Многу добро место, природа, чист воздух, едноставно рај.

Еве ви и некоја фотка да погледнете ....... :wink:

50728566hl6.jpg

vodopadi07.jpg

vodopadi06.jpg

Со еден збор рај е за да поминете добар одмор од градската бучава.:helou:

Еј таму е рај, имам одено повеќе од 10 пати и никогаш не ми е досадно. Кој има можност нека го посети мн мн е убаво. :)

Леле стварно е добро.Сум бил 2 пати до сеа се надевам уште во иднина.
Има и други места у струмица во кои не сум бил.
Сеа следно што сакам да идам се колешинските водопади.
На сите би им го препорачал местово(смоларските водопади).

Леле стварно е добро.Сум бил 2 пати до сеа се надевам уште во иднина.
Има и други места у струмица во кои не сум бил.
Сеа следно што сакам да идам се колешинските водопади.
На сите би им го препорачал местово(смоларските водопади).

kolesinskite se mnogu posllabi od smolarskite
imaat mnogu malce voda

da dojdite vo zima na smolarskite vodopadi da vidite kakvo e

potrudete se da pojdete i na vrvot na belasica tamu e uste poubavo

k4jz3r напиша:
potrudete se da pojdete i na vrvot na belasica tamu e uste poubavo

Сум слушнал баш кога бев на водопадите кажуваше еден.
Имали тури што иделе до врвот и ако било ведро се глеало егејско море а аса видикот не се опишува со зборови.
За тоа дека колешинскиот не е подобар од смоларскиот точно е ама сепак сакам да идам да го видам.

Сум била, прекрасно е.
Уште повеќе ако патот до горе го поминеш со убаво друштво и уживаш во зеленилото и чистиот воздух.
Убаво е за релаксација и глетката е интересна, прво изгледа страшно да се сименеш долу кај што тече ама после се навикнуваш. Ќе одам повторно кога ќе имам можност секако. :wink:

Сум слушнал баш кога бев на водопадите кажуваше еден.
Имали тури што иделе до врвот и ако било ведро се глеало егејско море а аса видикот не се опишува со зборови.
За тоа дека колешинскиот не е подобар од смоларскиот точно е ама сепак сакам да идам да го видам.

И тоа како се гледа, само треба да биде ведро времето. Еднаш бев со чичко ми на врвот бевме цела недела таму во една куќичка, првите денови беше магла прст пред око не се гледаше, но после стана кристал јасно и точно е се гледа егејското море ама слабо.:wink:

Али патот до врвот на Беласица е опасен, барем по тој што одевме ние. Ако немаш ни малце алпинистичко искуство сам не е пожелно да тргнуваш. Секако има и водичи што носат горе како еднодневна екскурзија.

Оди сега во Декември на врвот на Беласица, -30 е.

И тоа како се гледа, само треба да биде ведро времето. Еднаш бев со чичко ми на врвот бевме цела недела таму во една куќичка, првите денови беше магла прст пред око не се гледаше, но после стана кристал јасно и точно е се гледа егејското море ама слабо.:wink:

Али патот до врвот на Беласица е опасен, барем по тој што одевме ние. Ако немаш ни малце алпинистичко искуство сам не е пожелно да тргнуваш. Секако има и водичи што носат горе како еднодневна екскурзија.

Ама со двоглед се гледа.
Инаку па и сега е сигурно минус на врвот ама негде -5 ќе да е.

hhe brat jas sum od smolari i vrvot go imam izodeno od bugarskata granica pa se do bansko nemam videno nikakva kuki4ka da ne bilo nekoja koliba???

Убаво е таму сум бил неколкупати.
Најубо е што има чист воздух, војчка и се друго е убаво!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom