Смоларски водопад

• Креатор на темата Креатор на темата kajzer_
  • Време на започнување Време на започнување
hhe brat jas sum od smolari i vrvot go imam izodeno od bugarskata granica pa se do bansko nemam videno nikakva kuki4ka da ne bilo nekoja koliba???

Да де, дрвена колиба, и цели вечери не врнеше дожд стававме разни лонци на кровот и ја покривавме со најлон.:pos2:

Иначе не верувам сега да постои уште, тоа беше оддамна пред 3-4 години.

Иначе не бива струмичанец да не се каче на врвот на Беласица, јас зборував за тие шо ќе одат прв пат да не одат сами.:)

Ее бех јас пред неколко години на логоруване на Беласица, бех и на тромеѓето (границата). До тај споменико горе. Ептен е убаво ама без душа останах од тии скратените патеки.

Сум била. :) Знам дека во селото имаше едно многу старо дрво (не знам точно колку векови). А на водопадот е стварно преубаво. Огромен е.

Ее бех јас пред неколко години на логоруване на Беласица, бех и на тромеѓето (границата). До тај споменико горе. Ептен е убаво ама без душа останах од тии скратените
патеки.

pa jas samo po tie pateki odam so dvajca drugari letovo mozebi imame odeno 10 pati. Se slikame po tie golemite karpi tamu so se sigurno ste gi videle ako ste bile na vrvot mnogu e top taka nakaj tromegeto koj ima odeno ima mnogu bunkeri od nekoja vojna so drugarite site gi imame prosetano:wink:

Сум била. :) Знам дека во селото имаше едно многу старо дрво (не знам точно колку векови). А на водопадот е стварно преубаво. Огромен е.

tie bea dve drva (javor)edniot padna pred 3 godini mislam a edniot veke paga ke go secat ovie denovi mislam a tie drva se misli deka imaat po 700 godini neveerojatnoo:wink:

k4jz3r напиша:
tie bea dve drva (javor)edniot padna pred 3 godini mislam a edniot veke paga ke go secat ovie denovi mislam a tie drva se misli deka imaat po 700 godini neveerojatnoo:wink:

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Зашто ќе го сечат?! :( Беше многу интересно, онака дебело, се глеаше дека е старо ептен. Среќа го сликав кога бев. :(

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Зашто ќе го сечат?! :( Беше многу интересно, онака дебело, се глеаше дека е старо ептен. Среќа го сликав кога бев. :(
pa pocnaa da pagat granki taka pomali a ima opasnost da srusi 2 kuki ako ne go isecat sea:toe::toe:

Не сум бил,али кога ќе имам можност ќе го посетам... :toe:

солидно место но сепак колишинските се повозбудливи :)

Eeej ne sum se kacila gore na Belasica>>SRAMOTAAAAA a od Strumica sum. A vodopadite e no comment ubaviniii

смоларските водопади се многу убави оваа година првпат ги видов и се воодушевив:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom