Хуманитарен концерт во чест на Тоше Проески (05.10.2008)

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Супер концерт, времето малку зезаше што беше ладно а се друго помина во најдобар ред.

Јас ненајдов карта но сепак ги отворија вратите за сите на стадион, поздрав до тие што го негираа тоа кога јас го предвидував!
И шо сеа фаца си?Тие пари идат во добротврони цели со цел да се продолжи мисијата на тоше и брао не си нормален еј без карта си влегол P3r43:tapp:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Ај некој ако знае нека пише кога ќе има реприза од концертот на некоја од телевизииве. Сакам да си го снимам.
Фала!

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
И заборавив да кажам дека плачев само на Тајно моја

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Да ве прашам песната на Тоше со внукот се вика My little one /Little one или My little?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
сите оние кој сакаат да го имаат вчерасниот концерт,песната My little one... повелете на [noparse]www.tracker-mk.org[/noparse]

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Јас сум ептен позитивно изненадена од Бојан Маровиќ. Лесно пееше, сигурен во себе, преубаво!

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
има 374 слики али не се од вчера туку од цела негова кариера,покрај тоа ги има и сите концерти,песни...регистрирајте се и сами видете

M

**MEMORY**

Гостин
Свирењето не беше од политички цели, туку претераа со вклучувањата од студија.
Сите постови ви ги прочитав... Добро, никој не примети дека босанката рече "Тоше е роден во Македонија, но беше и остана наш"?!?!?!?!!?? МОЛАМ? Ваш?
Можеа да се помачат изведувачите да пеат на македонски. Една песна беше во прашање, не беше страшно тоа. Типката од Албанија се изгуби скрос, не можеше ритамот да го прати на "I will always love you", и гракаше ко луда.

Штета што народот почна да си оди рано. Во секој момент очекував да се појави Тоше на сцена... А песната со Кристијан е нешто неописливо, и најпреубаво.
Сите те сакаме.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
јавувањата можеа да бидат многу пократки и само по еднаш, дури и не мораше да има јавувања, и воглавно да тера музика, и да изгледа како хуманитарен концерт како аманет од тоше оставен преку музиката да се чири хуманоста.
Жал ми е ама ова повеќе личеше на парастос.
А да и како мислат тоа ова да се одржува секоја година? ако мисла секоја година на ист ден да се пејат песните на тоше и да се жали само по него, нека ми извинат ама така само го уништуваат аманетот на тоше за преку музиката да се шири хуманост и среќа.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
концертото беше нешто ептен неопишливо ке го паметам засекогаш :pipi:

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Што да напишам ќе биде премалку.Синоќешниот настан може само да се доживее. 40 000 луѓе, мислам дека волку народ успеа да собере само Кометал кога стана шампион на европа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom