Хуманитарен концерт во чест на Тоше Проески (05.10.2008)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Концертот беше феноменален,немам зборови а и новата песна со внукот,без зборови ме остави...Тоше почивај во мир,те сакаме сите!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Концертот беше супер. Преполн стадион.Организацијата беше катастрооофаааа!!! Никој не знаеше да каже за каде се картите,неможеше да поминеш на скали,џандарите к*р ги болеше кој шо праи па уште и јас крив испаднав шо сум им рекол дека само седат ко статуи,никој не ги ни гледаше картите на влез дали се за таму или не се а мене па не ми ни побараа карта.Одма откако влеговме ги затворија вратите,Пред 7 негде беше.Тоа у поглед на посетителите на градски а за концептот на концертот...не им требаа вклучувањата у живо. Песната со внук му....немам коментар.
На картите не пишуваше за кај се, колку што знам не беа нумерирани, беа со некои бројчиња, ама најверојатно за да се спречи фалсификат. Изглеа не си бил на некои други настани да видиш што е неорганизираност. И што сакаш ти организираност кога има 45-50.000 и сите сакаат да влезат за пет минути.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ви завидувам на сите што бевте таму, би сакала да можев да сум дел од концертот.
Го гледав преносот и дури и така почувствував колкав бран на емоции се ширеше низ сите на стадионот.
Ми недостига Тоше:(

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Пишуваше дали се на партер доле или на јужна.Бројчињата беа сериските броеви на кртите.Имаше 50000луѓе ама имаше 100000 џандари на стадион и околу. Зашо ги стаиле? За крофни да јадат?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
А стварно не ми е јасно, зашто не беше присутна Антонија Шола??? Цело време се чука во градите, како таа пеела за Тоше а ја немаше ни на концертот, ни на нивната телевизија. Браво за Кире Лазаров, колку му беше тешко на чоекот да признае дека не го сфаќале сериозно на Тоше во средно школо, ццц...
Пишуваше дали се на партер доле или на јужна.Бројчињата беа сериските броеви на кртите.Имаше 50000луѓе ама имаше 100000 џандари на стадион и околу. Зашо ги стаиле? За крофни да јадат?
На мечот со Холандија на кој имаше 15.000 луѓе, на чоек што требаше да седи до мене во ложа со карта од 2.000 денари му имаа седнато на неговото место и полицијата не можеше да направи ништо, затоа не се буни толку. На концерт не се оди за да се седи, туку се оди за да се стои и пее.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
А стварно не ми е јасно, зашто не беше присутна Антонија Шола??? Цело време се чука во градите, како таа пеела за Тоше а ја немаше ни на концертот, ни на нивната телевизија. Браво за Кире Лазаров, колку му беше тешко на чоекот да признае дека не го сфаќале сериозно на Тоше во средно школо, ццц...
A шо уствари се замарате со таа Шола толку, не беше..не беше пеела дует со него...пеела и Ања Рупел пееше и Каролина пееше па ја немаше големото онакво. Концертот беше супер и тоа е најбитно, а не некои глумици пејачки енд шит.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
На мечот со Холандија на кој имаше 15.000 луѓе, на чоек што требаше да седи до мене во ложа со карта од 2.000 денари му имаа седнато на неговото место и полицијата не можеше да направи ништо, затоа не се буни толку. На концерт не се оди за да се седи, туку се оди за да се стои и пее.
Извини друже.Несакав:pos2: Ти беше,пееше? Си пиша шо мислиш за концертов ,си пишав и јас и хајт. Не треаба објаснувања:helou:

D

DeviL_32`

Гостин
Овој концерт беше закон...ама посебно ми се допадна песната со неговиот внук Кристијан таа песна многу ми се допадна а и текстот јако ме погоди :nesum:

BaBy_Vik

...SiMpLy AdOrAbLe...
Член од
4 декември 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
Се беше супер("малко" проблеми со организацијата, ама нема веза) Песната со Кристијан ми остави најголем впечаток.....пс. и Руслана не беше лоша :D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Овој концерт беше закон...ама посебно ми се допадна песната со неговиот внук Кристијан таа песна многу ми се допадна а и текстот јако ме погоди :nesum:
и меме ми се допадна дај од некаде да ја земиме ке бива?

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Да и јас така слушнав, а и како што напишав погоре се чувсвтвуваше дека некои стихови се додадени подоцна.
Па кажаа дека текстот бил доправен така што ќе одговара за внукот.
Како отпосле доправена песната кога песната е снимена и испеана Тоше додека беше жив?.. Не ве сфаќам.
И да била сега направена, кој ќе ја испее така „средена“?

Концертот беше феноменален, јас сум презадоволна од сите, немам никаква замерка, се` беше совршено.
Уште сум полна со емоции, и баш би сакала секоја година да има ваков концерт.
А ѕвезденото небо, Боже.. :(

Те сакам Тошенце.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Стварно многу добар концерт, да се наежиш.Се беше супер само претереаа малку со вклучувањата од студио, тоа на нерви ми одеше.И да многу беше ладно, кокал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom