На картите не пишуваше за кај се, колку што знам не беа нумерирани, беа со некои бројчиња, ама најверојатно за да се спречи фалсификат. Изглеа не си бил на некои други настани да видиш што е неорганизираност. И што сакаш ти организираност кога има 45-50.000 и сите сакаат да влезат за пет минути.Концертот беше супер. Преполн стадион.Организацијата беше катастрооофаааа!!! Никој не знаеше да каже за каде се картите,неможеше да поминеш на скали,џандарите к*р ги болеше кој шо праи па уште и јас крив испаднав шо сум им рекол дека само седат ко статуи,никој не ги ни гледаше картите на влез дали се за таму или не се а мене па не ми ни побараа карта.Одма откако влеговме ги затворија вратите,Пред 7 негде беше.Тоа у поглед на посетителите на градски а за концептот на концертот...не им требаа вклучувањата у живо. Песната со внук му....немам коментар.
На мечот со Холандија на кој имаше 15.000 луѓе, на чоек што требаше да седи до мене во ложа со карта од 2.000 денари му имаа седнато на неговото место и полицијата не можеше да направи ништо, затоа не се буни толку. На концерт не се оди за да се седи, туку се оди за да се стои и пее.Пишуваше дали се на партер доле или на јужна.Бројчињата беа сериските броеви на кртите.Имаше 50000луѓе ама имаше 100000 џандари на стадион и околу. Зашо ги стаиле? За крофни да јадат?
A шо уствари се замарате со таа Шола толку, не беше..не беше пеела дует со него...пеела и Ања Рупел пееше и Каролина пееше па ја немаше големото онакво. Концертот беше супер и тоа е најбитно, а не некои глумици пејачки енд шит.А стварно не ми е јасно, зашто не беше присутна Антонија Шола??? Цело време се чука во градите, како таа пеела за Тоше а ја немаше ни на концертот, ни на нивната телевизија. Браво за Кире Лазаров, колку му беше тешко на чоекот да признае дека не го сфаќале сериозно на Тоше во средно школо, ццц...
Извини друже.Несакав:pos2: Ти беше,пееше? Си пиша шо мислиш за концертов ,си пишав и јас и хајт. Не треаба објаснувања:helou:На мечот со Холандија на кој имаше 15.000 луѓе, на чоек што требаше да седи до мене во ложа со карта од 2.000 денари му имаа седнато на неговото место и полицијата не можеше да направи ништо, затоа не се буни толку. На концерт не се оди за да се седи, туку се оди за да се стои и пее.
и меме ми се допадна дај од некаде да ја земиме ке бива?Овој концерт беше закон...ама посебно ми се допадна песната со неговиот внук Кристијан таа песна многу ми се допадна а и текстот јако ме погоди :nesum:
Да и јас така слушнав, а и како што напишав погоре се чувсвтвуваше дека некои стихови се додадени подоцна.
Како отпосле доправена песната кога песната е снимена и испеана Тоше додека беше жив?.. Не ве сфаќам.Па кажаа дека текстот бил доправен така што ќе одговара за внукот.
Ќе бива али од кај :jaj:и меме ми се допадна дај од некаде да ја земиме ке бива?