jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
vistina golem talent ke bideРеспект за внукот на Тоше.И ако некој ја има таа песна(тоше со внук му) да ми ја пушти по пп
vistina golem talent ke bideРеспект за внукот на Тоше.И ако некој ја има таа песна(тоше со внук му) да ми ја пушти по пп
Песната беше супер, само што сега се промовираше па сигурен сум дека ја немаат, барем не добра верзија.Респект за внукот на Тоше.И ако некој ја има таа песна(тоше со внук му) да ми ја пушти по пп
Мислам дека малце е преработен текстот, се чувствува тоа.Ова е невозможно...како и самиот да знаел дека ќе го нема веќе на овој свет и ја напишал таа песна со внукот...ц ц ц кои само зборови има во песната.... :nesvest::nesvest:
Да да,ми го зеде зборот.Толкаво предчуство...Вечна му слава.Песната ме наежи и ми ги насолзи очите...Ова е невозможно...како и самиот да знаел дека ќе го нема веќе на овој свет и ја напишал таа песна со внукот...ц ц ц кои само зборови има во песната.... :nesvest::nesvest:
Стварно концертот беше прекрасен! Имаше многу народ многу пеачи се беше супер само не ми се допадна исвиркувањето за Бугарија, што има врска кој се и што се, луѓето му оддадоа почит на Тоше а овие ууууу епа тоа е. Се надевам дека ќе има уште многу вакви концерти и хуманитарни акции во чест на Тоше.Те сакаме сите Тоше.Многу убав концерт, секоја чест на организацијата, ме изненади тоа што многу голема почит му одадоа на нашиот Тоше од Бугарија, гледам луѓето и фан клуб си направиле за Тоше,
а не знам зошто дел од публиката свиреше кога ги најавуваа Балканика. Зашто да ги исвиркуваш, затоа што биле од Бугарија:nesvest:? Луѓето се потрудија да му дадат почит на Тоше, а овие вака возраќаат, ебате глупите....
И уште еднаш, секоја им чест на Бугарите, најдобро од телевизиите надвор од Македонија го претставија Тоше, ме изненадија...
Сега заврши концертот, би сакал вакви хуманитарни концерти да се прават секоја година, да им се помогне на оние што немаат, на оние што им е тешко...
Браво за одличната организација.
Незнам само дали имаше човек во Македонија што оваа вечер не пушти солзаДа да,ми го зеде зборот.Толкаво предчуство...Вечна му слава.Песната ме наежи и ми ги насолзи очите...
Па кажаа дека текстот бил доправен така што ќе одговара за внукот.Ова е невозможно...како и самиот да знаел дека ќе го нема веќе на овој свет и ја напишал таа песна со внукот...ц ц ц кои само зборови има во песната.... :nesvest::nesvest:
Да и јас така слушнав, а и како што напишав погоре се чувсвтвуваше дека некои стихови се додадени подоцна.Па кажаа дека текстот бил доправен така што ќе одговара за внукот.