Хуманитарен концерт во чест на Тоше Проески (05.10.2008)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Ова е невозможно...како и самиот да знаел дека ќе го нема веќе на овој свет и ја напишал таа песна со внукот...ц ц ц кои само зборови има во песната.... :nesvest::nesvest:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Респект за внукот на Тоше.И ако некој ја има таа песна(тоше со внук му) да ми ја пушти по пп
Песната беше супер, само што сега се промовираше па сигурен сум дека ја немаат, барем не добра верзија.

Инаку биле продадени околу 50.000 карти, сигурен сум дека на никој на Градски не му успеало тоа. Организацијата беше супер, малце ме изнервираа тие од Црна Гора, донесле некои кои не го знаеле Тоше, ццц... Леле колку ми студи сеа, цело време бев наежен :(
Ова е невозможно...како и самиот да знаел дека ќе го нема веќе на овој свет и ја напишал таа песна со внукот...ц ц ц кои само зборови има во песната.... :nesvest::nesvest:
Мислам дека малце е преработен текстот, се чувствува тоа.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.545
Да да,ми го зеде зборот.Толкаво предчуство...Вечна му слава.Песната ме наежи и ми ги насолзи очите...

Член од
19 август 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Многу убав концерт, секоја чест на организацијата, ме изненади тоа што многу голема почит му одадоа на нашиот Тоше од Бугарија, гледам луѓето и фан клуб си направиле за Тоше,
а не знам зошто дел од публиката свиреше кога ги најавуваа Балканика. Зашто да ги исвиркуваш, затоа што биле од Бугарија:nesvest::tapp:? Луѓето се потрудија да му дадат почит на Тоше, а овие вака возраќаат, ебате глупите....
И уште еднаш, секоја им чест на Бугарите, најдобро од телевизиите надвор од Македонија го претставија Тоше, ме изненадија...

Сега заврши концертот, би сакал вакви хуманитарни концерти да се прават секоја година, да им се помогне на оние што немаат, на оние што им е тешко...

Браво за одличната организација.
Стварно концертот беше прекрасен! Имаше многу народ многу пеачи се беше супер само не ми се допадна исвиркувањето за Бугарија, што има врска кој се и што се, луѓето му оддадоа почит на Тоше а овие ууууу епа тоа е. Се надевам дека ќе има уште многу вакви концерти и хуманитарни акции во чест на Тоше.Те сакаме сите Тоше.

Z

ZeroStyle

Гостин
Песната со внукот што му е како да знаел дека ќе замине, секој збор :S

Иначе знам дека 99.999...% ја немате ама ако ја има некој send.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Да да,ми го зеде зборот.Толкаво предчуство...Вечна му слава.Песната ме наежи и ми ги насолзи очите...
Незнам само дали имаше човек во Македонија што оваа вечер не пушти солза

Тоше Те Сакаме Сите

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Па кажаа дека текстот бил доправен така што ќе одговара за внукот.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Па кажаа дека текстот бил доправен така што ќе одговара за внукот.
Да и јас така слушнав, а и како што напишав погоре се чувсвтвуваше дека некои стихови се додадени подоцна.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Исвиркувањето не беше само за Бугарите туку воопшто за сите вклучувања во живо.Во ред беше да се вклучеа еднаш ама овие претераа па се вклучуваа дури и по два пати во живо.
Иначе новата песна ме остави без зборови.
Почивај во Мир Легендо!

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
wow vouduseven sum od konceertov :) super, a maliot ke bide legenda kako tose mislam !!!

Член од
16 март 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
jas se iznaplakav.na poslednata lipav.tolku mnogu narod a tolkava golema praznina.te sakam Tose

Ј

јовица11

Гостин
Убо си поминав иако очекував повеќе(Да,Јовица никогаш од ништо и никого задоволен:pos2:),си отидов порано бидејки се смрзнав,ама не зажалив,на ТВ видов мн. повеќе неголи во живо(страшно далеку стоев),а песнана на малион Кристијан не да ме дирна у срце:vozbud:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Концертот беше супер. Преполн стадион.Организацијата беше катастрооофаааа!!! Никој не знаеше да каже за каде се картите,неможеше да поминеш на скали,џандарите к*р ги болеше кој шо праи па уште и јас крив испаднав шо сум им рекол дека само седат ко статуи,никој не ги ни гледаше картите на влез дали се за таму или не се а мене па не ми ни побараа карта.Одма откако влеговме ги затворија вратите,Пред 7 негде беше.Тоа у поглед на посетителите на градски а за концептот на концертот...не им требаа вклучувањата у живо. Песната со внук му....немам коментар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom