Хуманитарен концерт во чест на Тоше Проески (05.10.2008)

• Креатор на темата Креатор на темата maca_kaka'
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...боље шо не змаинав...ќе скапев од седење на нога..и плсу ќе руев од плачење..хих нетипично за мене..ама ипак тоше е тоа :cry:..инаку сеа го гледам на тв..и да ви кажам претеруаа...нека ги пушта пеачине да испеа...внукот да го слушнаааам сакам

Оваа беше јако со телефоните кога укличавте право НЕБО .

на стадион или не,,исто е.. каде и да сум го носам во срцето..

Кире Лазаров мајсоре!!

Колку само ме изненади...браво!

Многу убав концерт, секоја чест на организацијата, ме изненади тоа што многу голема почит му одадоа на нашиот Тоше од Бугарија, гледам луѓето и фан клуб си направиле за Тоше,
а не знам зошто дел од публиката свиреше кога ги најавуваа Балканика. Зашто да ги исвиркуваш, затоа што биле од Бугарија:nesvest::tapp:? Луѓето се потрудија да му дадат почит на Тоше, а овие вака возраќаат, ебате глупите....
И уште еднаш, секоја им чест на Бугарите, најдобро од телевизиите надвор од Македонија го претставија Тоше, ме изненадија...

Сега заврши концертот, би сакал вакви хуманитарни концерти да се прават секоја година, да им се помогне на оние што немаат, на оние што им е тешко...

Браво за одличната организација.

Jaс подобро што не отидов, затоа што ќе бев на апчиња цела недела. Доволно трагедии проживеав одамна, да си ги повратам чувствата од минатиот 16 октомври ќе беше многу :(.

Кире Лазаров мајсоре!!

Колку само ме изненади...браво!

Стварно и мене пријатно ме изненади.
А за концертов едноставно ме остави без зборови.
Аки значи прекрасно изведено мајсторе свака ти част.
Ваков концерт еднаш во 1000 години се дешава.

Респект за внукот на Тоше.И ако некој ја има таа песна(тоше со внук му) да ми ја пушти по пп

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom