Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер е дуото немам зборови брзината е феноменална прекини скоро и да нема,неограничен лимит само имам мала замерка приметувам кај сите други провајдери како т-хоме и баш сум приметил кај cabletel пингот е многу помал за дупло скоро побрзо ги отвара страните него кај он нет.До што е проблемот не знам само знам дека таму една мала замерка има и се позади конкуренцијата а за се друго можам само пофални зборови да кажам.Помина година продолжив уште година дена и планирам да си останам на овој пакет.

Колку фино, ти имаш 18mbps, другар ми 6. :) Фала за сликата и уживај си во брзината.

ne zavisi od coekot za brzinata se e do dalecinata od centrala telefonska zaso kablite ni se kata strofa :)

Ima li nekoj informacija za ogranicuvanje na brzinata kon serveri vo BG (Bugarija) od zadnjive 10-na dena od Zamunda mi siminja so max. 5-5.5 mbps... i na speed testovite prema BG serveri dava max. 3.75 mbps speed :(...

Нема ограничување никаде така да изгледа те јебе PC-to или пак модемот еден ресет пробај :)

Супер е дуото немам зборови брзината е феноменална прекини скоро и да нема,неограничен лимит само имам мала замерка приметувам кај сите други провајдери како т-хоме и баш сум приметил кај cabletel пингот е многу помал за дупло скоро побрзо ги отвара страните него кај он нет.До што е проблемот не знам само знам дека таму една мала замерка има и се позади конкуренцијата а за се друго можам само пофални зборови да кажам.Помина година продолжив уште година дена и планирам да си останам на овој пакет.
Ова и кај мене слично се дешава. Знае одвреме навреме страните да не ги доотвора асално. Но замунда или аренабг торенти ги симнува навистина солидно брзо-како што треба.

Ima li nekoj informacija za ogranicuvanje na brzinata kon serveri vo BG (Bugarija) od zadnjive 10-na dena od Zamunda mi siminja so max. 5-5.5 mbps... i na speed testovite prema BG serveri dava max. 3.75 mbps speed :(...
Некогаш знае да збрлави сигналот од самиот Оннет провајдер, а некогаш најверојатно е до кај мене-до модемот или рутерот пошто кога ќе ги исклучам од струја и повторно вклучам, пак си фаќаат залет и си симињаат или отвораат нормално.
Инаку такво инфо немам, али дури и да не е од замунда (пример вчера симињав филм In Tranzit од торент најден на бтџанки) ако има доволно сидери знае солидно да се убрза.

ne zavisi od coekot za brzinata se e do dalecinata od centrala telefonska zaso kablite ni se kata strofa :)

Па тоа ми е зборот... модемот покажува дека линијата е ок.
Сеуште на истите места е достапна услугата или има нови реони во Скопје каде што може да се користи?

Da ama sigurno ima drugo limitiranje softverski a drugarti sigurno od centrala preku 1km odalecen :) mene mi e 500 metra centralata a 18mbps dobivam :P i plus kablite se na telekom od sheeset i druga inaku adsl2+ do 60mbps treba da ide samo standardite se katastrofa kaj nas

DUO пакетите од он нет отидоа јабана, веќе не постојат.
Наместо тоа имаме нови пакети под името ONE.

Најтажно од се е што за DUO Extreme не постои замена, односно нема веќе неограничен интернет. :drk: :jaj:

На прв поглед, лошо! Не ми се допаѓа, но ќе видиме времето ќе покаже.

Што, ги немаат веќе тие без лимит што се? Гледам максимум 30 гига во пакетите

Gi ima tuka 100Gb za 1295den bez DDV...ali Business paketi :)

Да ама како што самиот рече тоа се бизнис пакети, не се достапни на обичните корисници. Освен тоа DUO Extreme имаше лимит од 1 тера и чинеше околу 1800 денари со ддв. Голема разлика нели :nesvest:

Па валјда си остануваат дуо постоечките пакети ??? Знае некој ?

Па валјда си остануваат дуо постоечките пакети ??? Знае некој ?

Нормално би требале да останат бидејки договорите сеуште се во сила.Јас еве година и два месеци користам дуо екстрим и се на се сум задоволен од услугата.Ми останаа уште 10 месеци од новиот договор и не планирам да се префрлам на некој нов пакет ги видов и не ми прават некој голем мерак за да се префрлам на нив.Има време додека заврши и овој договор ако и тогаш нешто не се измени а дуо екстрим опцијата веќе ја нема за користење тогаш изгледа ке треба да барам и јас друго решение.

ќе има дуо екстрим QUAD (:drk::drk::drk::drk:) и тоа по "екстремен" :drk: од било кога во годините кој идат

и тоа бесплатно :pusk:

Вклучен бесплатен интернет :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

10GB
30GB

{многу ќе ни дојде оти}

Во цените не е вклучен ДДВ :wink:

Интервал на тарифирање на интернет сообраќај: 1MB (ајде па да си дочекаме и на 1КB тарифирање) :smir:

извадено од базата на екстремистите (http://www.one.com.mk/default.aspx?SectionID=894&pos=1)

ви пуштија на 30 души во метрополата и се посравте и корисниците и екстремистиве со тоа рекламата што вртеше 3 години ...ваков бил ...таков бил........ и на крајов .............:tv:

ало , ало...немојте да мешате баби и жаби.во овие понуди на ОНЕ не се ставени ДУО пакетите.така да немојте да правите непотребни нервози и моабети.

iam DUO i sakam da staam +digitalna TV kolku e vaka?novata strana nema informacii za vakov paket

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom