Zdravo na site koi gi interesira ovaa tema, veke podolgo vreme e obiduvam da zabremenam i bi sakala da razmenam iskustvo so onie koi imaat nekakvo iskustvo ili ist problem. Pa znaete kako velat makata e pomala koga ke ja spodelis so nekogo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го немат,нема потреба од прашување најважно е да ја усерат темата...абе што сте такви ѓубриња? знаете еден нормален муабет да потерате без да се правите интересни? да ве види светов колку сте вие шемастични и интересни... а уствари колку сте одвратни...
неможете на секоја тема да се прав ите паметни,.... треба да имате осет малку али нажалост го немате

А сепак најдобро би ти било да си побараш стручна помош,да идеш на преглед,пошто вака од постови и стручњак да има на форумов,не ми се верува дека ќе може да ти помогне.
Јас вакво нешто не најдов во пишувањето нејзино. Секој специјалист ќе одреди каде е проблемот дали кај неа или кај партнерот, и тешко дека таков проблем се решава со совети “Нека мажот ти за време на односот ја држи устата отворена“ или “Пробај левата нога на комода, десната на наткасна а тој нека ти рипни од шкафот“