- Член од
- 14 јуни 2008
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 0
Marijanco vo stihot na Radost mnogu ubavo pisuva koj go rodil Gospod Isus hristos...patem toa e izvadok od Svetoto Pismo,vo koe sto ti veruvas,kako mozes da go poreknes toa????Ako ova prasanje e upateno za mene ke ti kazam vaka.
Dojdi za Veles i ke vidis kade odam OK.
JAs veruvam vo Svetoto pismo i veruvam deka e verodostojno i vo nego nema nikakva laga.
okМaрјанчо, Unknown...Научете се да ја користите опцијата мулти-цитат...

Samoto toa sto e Majka na nasiot Gospod Isus Hristos ja pravi dostojna za slava....Toa ne go osporuva blazenstvoto na Majkata Bozja.A kako ti go slusas i pazis Bozjoto slovo,ako ja rugas Taa koja go rodi Spasitelot na nasite dusi?[/quote
Od kade zakluci ti deka ja rugam majkata Bozja, a kako ti go dokazuvas toa deka e oostojna za slava.
Pa kade vo ucebnicite po fizika koga se zboruva za Isak Njutn,e spomnata negovata dlaboka pocit kon semoznosta i mudrosta na Boga Tvorecot,pa zatoa sekogas koga vo negovo prisustvo ke se izgovorelo Bozjoto Ime,Njutn ja podignuval sapkata i pobozno se poklonuval?Prvata ikona so likot na Gospoda Isusa Hrista zosto ne e spomnata vo Noviot Zavet koga sudenjeto i raspnuvanjeto na Isus e mnogu detalno opisano?
Pa kade vo ucebnicite po biologija i sociologija,koga se zboruva za teorijata na Carls Darvin,e spomnato deka kon krajot na svojot zivot,istoimenata teorija ja pobiva?
Dali nekade vo dnevnite vesnici,i razlicnite emisii,koga pocina Bob Marli e spomnato deka pred svojata smrt toj se pokrstil?
Pa ne, se razbira,na masonerijata premnogu i smeta se vo vrska so Boga i zatoa preku svoite sili gi sokriva site fakti povrzani so edni od najgolemite filozofi,naucnici,umetnici koi preku dlabokoto navleguvanje vo naukata i vecnata potraga po ona vistinskoto,kako i sustinata na sekoe covecko postoenje,go otkrile Onoj koj im dal odgovor na najgolemata vistina....