Сонови, раскажете што сонувавте

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време почесто сонувам некои работи што планирам да ги сторам за во иднина, вклучуваки и обложување во кладилници и како станувам богат.

Секогаш различни сонови.Имав еднаш серија од несоници,тоа беше резултат од прекумерното гледање на хорори.Но во последно време сонувам многу чудни сонови.Синоќа сонував дека Јувентус-Интер завршила 11-12 WoooooooW ,а некња сонував дека на татко ми сум му купил нов мобилен(замисли јас му купувам моб. на татко ми,ЛоЛ)и утредента тој стварно си купи нов мобилен.Не знам зошто,но во последно време само чудни соништа сонувам :toe:

Секогаш различни сонови.Имав еднаш серија од несоници,тоа беше резултат од прекумерното гледање на хорори.Но во последно време сонувам многу чудни сонови.Синоќа сонував дека Јувентус-Интер завршила 11-12 WoooooooW ,а некња сонував дека на татко ми сум му купил нов мобилен(замисли јас му купувам моб. на татко ми,ЛоЛ)и утредента тој стварно си купи нов мобилен.Не знам зошто,но во последно време само чудни соништа сонувам :toe:

епа брат тоа ти е... стварно чудесија изгледа ке фатиш на спортска или слично:vozbud:

ја сонувам саканата личност, сонувам како живеам безгижен зивот, сонувам плажи, дружењ, сонувам тоа што сакам !!

Сонувам глупости. Најчесто. И да...сонувам цицки...онака море од цицки. Е тоа е веќе убав сон :)

Па зависи низ какви ситуации поминувам низ тој период, кога сум среќен некои откачени сонови, кога сум тажен некои тажни итн...зависи од разположение

:toe:јас сегокаш страсни сонови ретко да сонувам некои други сонови

Немам доминантен мотив, знам само дека многу сонувам.

Раскажете ги вашите соништа

Незнам дали има ваква тема да си ги раскажувате вашите соништа што сте сонувале, ако има тема веќе ваква тогаш ова не важи.

Има, една за тоа што сонувате, а една ако те интересира што значи тоа што си го сонувал :helou:

Клик за толкувањето

Има, една за тоа што сонувате, а една ако те интересира што значи тоа што си го сонувал :helou:

Клик за толкувањето
Опа право за мене се фати, го смени насловот а :) Немам ништо против. Можеби со ваков наслов повеќе ќе биде посетувана, и повеќе постови ќе има на неа. :salut:

Да си кажам јас за мене...

Во последно време многу малку сонувам, и тоа што го сонувам најчесто го заборавам, низ таков период поминувам сега.

jас често сонувам и тоа соништа кои се многу силни, со бои, чувства итн
последниот сон на кој се сеќавам беше како како демек сме се договоримле јас и некои мои познаници да го запалиме станот кај мене и да изгориме и ние во огнот
и знам како полека гореше станот
ми беше жал што и мачињата кои ги чувам ќе изгорат
ама така сме се договориле да чекаме да не изгори огнот
многу језиво беше а после нели сватив дека било сон.

Овој сон многу често го сонувам... Како паѓам од тараса и застанувам долу на нозе. WTF? :icon_eek:

у последно време секс со професорката и др пи*ки шо ми се вртат у глава камо ова да беше реалност животот ќе беше 1000 пати поубав ама нема:nenene:

Сонував како ме казнува полиција (веќе 2 пати ме имаат казнето), а другиот ден требаше да возам 400 километри...
За среќа не се оствари сонот, макар што пет саати на штрек возев... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom