Затоа што е тотално непотребна глупост, од која немам апсолутно никаков ќар?![]()
ја колку шо знам ни цигарите не се паметна работа. whats the ќар во цигарите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што е тотално непотребна глупост, од која немам апсолутно никаков ќар?![]()
Не се, нормално. Ама!ја колку шо знам ни цигарите не се паметна работа. whats the ќар во цигарите?
Да но од марихуана не се добива рак јас како што знам. Марихуаната не се конзумира секојдневно-самиот факт што е легализирана во една од западните земјо членки на европската унија зборува само за себе.Не се, нормално. Ама!
1. После испушена цигара не се смеам како идиот.
2. После испушена цигара не ме маваат бедови.
3. После испушена цигара си останувам истата, без никакви промени во расположение.
Не спомнувај тука цигари, има многу теми на кои радо би дискутирала со тебе за зависноста од таков тип.![]()
Не си пушач де, затоа не сфаќаш. Тотално ми се на место споредбите. Со цигарите барем мозокот ми е на место.1.Дали ке те маваат бедови тоа е индивидуално. Никад не ме мавнало бед мене.
2.Поентата е да се смееш, затоа не ја гледам поентата во пушењето цигари, после кои остануваш ист, сериозен, само со поише катран у себе.
3.Не ти чинат споредбиве.
Не си пушач де, затоа не сфаќаш. Тотално ми се на место споредбите.
Пушач сум и тоа страствен тоа е проблемот, баш затоа пишавНе си пушач де, затоа не сфаќаш. Тотално ми се на место споредбите. Со цигарите барем мозокот ми е на место.![]()
Гижо, за разлика од тебе (според постов), јас секогаш се водам од индивидуалните причини. Што ми значат мене рекла казала муабети ако тоа не сум го осетила на своја кожа? Како можам да кажам дека нешто е срање ако не сум го пробала?ХАхахаха, значи, мислам дека е подобро да отвориме тема за зависности од цигари, и како влијаат тие на здравјето. Мозокот ти е на место, ама плуќата незнам
Фино е да си против травата, ама според мене твоиве причини се поише индивидуални, и тоа дека ти не се осеќаш убо на трава.
Како и да е, секој со свој ум. Кој сака и кокаин нека зима, немам и не осеќам потреба да го осудувам.
За неискусните не е марихуаната. За тие што незнаат да ја контролираат. А и за оние кои мислат дека е топ под дејство, и кои мислат дека секој ден е топ да си под дејство, што уствари те залажува и после ќе прејдат на потешко од марихуана, пошо нема да ги фаќа од 10 двојки...![]()
![]()
А за филингот, епа филингот е топ ако знаеш да го контролираш, а кога она ќе почне да те контролира е ондак е лошо.
Значи секојдневно пушење НЕ, рекреативно се прифаќа, исто као пиењето, сакаш да се очукаш некој викенд и се очукуваш и со мара исто, сакаш да искулираш еден викенд и кулираш.
А у Холандија шо е легализирана, тоа незначи дека моеш да зимаш колку сакаш, гарант има лимит, пр. еден кец дневно за 1 чоек.![]()
Ноуп има лимит, за лицата мислам дека беше од 18 до 21 така нешто беше. За постарите нема лимит. Ама и да пречекориш лимит казната е на пример да несмееш дакупуваш две недели на пример, значи не идеш у ќорка.Nope.. Bar pred 3 godini nemalo limit :pos2: Valjda i sega nema.. Zaso da ima koga pusacite na grass nikomu ne mu smetaat tamu?
Супер кажано.Ако не знаеш да го возиш филмот,тогаш ке ти биде тешко,ке ти се поврака и слично.Но тоа обично се случува првите неколку пати.После тоа полека почнуваш да го контролираш и почнува вистинското задоволство.За неискусните не е марихуаната. За тие што незнаат да ја контролираат. А и за оние кои мислат дека е топ под дејство, и кои мислат дека секој ден е топ да си под дејство, што уствари те залажува и после ќе прејдат на потешко од марихуана, пошо нема да ги фаќа од 10 двојки...![]()
![]()
А за филингот, епа филингот е топ ако знаеш да го контролираш, а кога она ќе почне да те контролира е ондак е лошо.
Значи секојдневно пушење НЕ, рекреативно се прифаќа, исто као пиењето, сакаш да се очукаш некој викенд и се очукуваш и со мара исто, сакаш да искулираш еден викенд и кулираш.
А у Холандија шо е легализирана, тоа незначи дека моеш да зимаш колку сакаш, гарант има лимит, пр. еден кец дневно за 1 чоек.![]()