Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Louweed немам причина да лажам и самиот знаеш дека може да остави тешки последици, мутација у генот и уништување на белите дробови. А Скулгрл извини вака, ама доколку си свесна дека не е добро она што го правиш, ќе престанеш да го правиш. А ти мислиш не си наркоман? Офлеле до кај стаса народов. Никотинот што го содржат цигарите што е? Не е дрога? Секако дека е дрога, но ако е послаба не значи дека цел свет треба да пуши. Имав чичко умре на 45 од рак на белите дробови од пушење, дедо ми умрел на 55 години, пушел од 12 години цигари и имал среќа што стасал и до 55-та година, и уште многу многу блиски роднини им се има истото случено. Се извинувам што отидов офтопик, ама неопходно беше.

да мами потенцијални нови корисници, нели?

te sfakjam, ali toa e drug problem, golem problem so mamenje korisnici

пашкаш џ? наркоман. што не е јасно? аааааааа! здраво било... да беше, место аспиринче у болница ќе даваа џоинт ебаве беља. наркоманчињата се тешат со вакви срања...

ti i zgleda ne si dovolno informiran!!:tapp:

ние не-наркоманите сме многу глупи. алал да им е на наркоманите

aj definiraj najprvo NARKOMAN, pa potoa mozda i ke praeme muabet!

Louweed немам причина да лажам и самиот знаеш дека може да остави тешки последици, мутација у генот и уништување на белите дробови.

a koja substanca ne go prae toa, duri sekerot, solta, masloto, itn...ti go mutira teloto i kako so sekoja substanca posledicite zavisat od toa kolku konzumiras!za mutacija u genot toa e malce teska debata deka ne e tolku ednostavno!

Имам еден мој другар уште од брвиот Џоинд умре затоа подобро да не се труете со такви глупости!!!
А темава на форумов не за џабе отворена,отворена е за да се опаметат зависниците од дрога!!!
А тој што мисли дека

Денеска еден се напив
Ај утре два
Ај задутре пет

е тоа греши!!!

Имам еден мој другар уште од брвиот Џоинд умре затоа подобро да не се труете со такви глупости!!!

dabeda odma ti veruvam

А темава на форумов не за џабе отворена,отворена е за да се опаметат зависниците од дрога!!!

prvo i prvo sme nie korisnici na edna bilka koja e kategorizirana kako droga, lesna droga!
sakas li da pomuabetime zasto toa e taka?

лу, океј. ти верувам. верувам дека марихуаната ќе ми служи во секој поглед. еве, отидов да запалам два, три.. а можеби и повеќе "цигарчиња". ме убеди со твоите конкретни факти и исцрпни постови. фала, да не беше ти, ќе бев обичен прост не-наркоман.

лу, океј. ти верувам. верувам дека марихуаната ќе ми служи во секој поглед. еве, отидов да запалам два, три.. а можеби и повеќе "цигарчиња". ме убеди со твоите конкретни факти и исцрпни постови. фала, да не беше ти, ќе бев обичен прост не-наркоман.

ne mi gi prevrtuvaj zborovite nigde ne sum rekol deka NE E STETNA ako ne znaes da citas ili da i ja prelistas temata malce unazad togas kjuti i ne pisuvaj gluposti!
i so tvojot post pokaza deka ednostavno nemas fakti i ne se razbiras od materijata i go vrtis muabetot, sorry druze ne so mene taka:nenene:ako ne znaes da kontas kontrsuktivno kjuti si deka mozez da ispadnes i vo takvi situacii ednostavno glup!

ne mi gi prevrtuvaj zborovite nigde ne sum rekol deka NE E STETNA ako ne znaes da citas ili da i ja prelistas temata malce unazad togas kjuti i ne pisuvaj gluposti!
i so tvojot post pokaza deka ednostavno nemas fakti i ne se razbiras od materijata i go vrtis muabetot, sorry druze ne so mene taka:nenene:ako ne znaes da kontas kontrsuktivni kjuti si deka mozez da ispadnes i vo takvi situacii ednostavno glup!
читај си го болдираното. што повеќе ти треба? сеуште ќе ја браниш дрогата(лесна, тешка, ваква или таква?)

читај си го болдираното. што повеќе ти треба? сеуште ќе ја браниш дрогата(лесна, тешка, ваква или таква?)

sto sakas da mi dokazez?pak mi gi vrtues zborovite, kontaj so fakti!!

pss>zaso mislis boldiranoto voopste so caps go pisuvav?

sto sakas da mi dokazez?
не се води само по сопствено искуство. знаеш дека е лоша, но сепак до негде ја браниш.
еве малце, отскокни од даската, оди чекор понапред.
http://www.talktofrank.com/drugs.aspx?id=172
сајт за сите можни дроги. овој линк е конкретно за канабисот.
цел свет вика дека е дрога, штетна, не смее да се поседува. и сеа? ќе кажеш дека не е? дека е океј? дека не ствара зависност? дека не тера понатаму на појако срање? те молам...

не се води само по сопствено искуство. знаеш дека е лоша, но сепак до негде ја браниш.
еве малце, отскокни од даската, оди чекор понапред.
http://www.talktofrank.com/drugs.aspx?id=172
сајт за сите можни дроги. овој линк е конкретно за канабисот.
цел свет вика дека е дрога, штетна, не смее да се поседува. и сеа? ќе кажеш дека не е? дека е океј? дека не ствара зависност? дека не тера понатаму на појако срање? те молам...

prvo, ne e losa ako si dovolno informiran, ako ja znaes materijata i da znaes kolku i kako da se konzumira!!
vtoro,cel svet a?od koga, i zasto koja e pozadinata zatoa, znaes?
treto, ne tera na pojako sranje ako ne si labilen, a ako vise gledame taka togas si greska trebase da pisuvas cigari ili/i alkohol deka toa se klasicnite vleznici vo svetot na drogata!

ps...who de fack is frank??

prvo, ne e losa ako si dovolno informiran, ako ja znaes materijata i da znaes kolku i kako da se konzumira!!
vtoro,cel svet a?od koga, i zasto koja e pozadinata zatoa, znaes?
treto, ne tera na pojako sranje ako ne si labilen, a ako vise gledame taka togas si greska trebase da pisuvas cigari ili/i alkohol deka toa se klasicnite vleznici vo svetot na drogata!
океј, вред. ти си убеден во тоа, а јас во спротивното. се знам себеси и никогаш не би ставил такво нешто во мојот организам. толку.

dabeda odma ti veruvam

prvo i prvo sme nie korisnici na edna bilka koja e kategorizirana kako droga, lesna droga!
sakas li da pomuabetime zasto toa e taka?

Е тукаси сосема Аутсајд
Ако почнеш со лесна дрога и ако продолжиш ке завршиш со најтешка дрога затоа пази и ти и сите што се дрогираат!!!:jaj:

океј, вред. ти си убеден во тоа, а јас во спротивното. се знам себеси и никогаш не би ставил такво нешто во мојот организам. толку.

toa e poentata!ama sto togas sakas da go implementiras tvoe mislenje na /vo drug??

LouWeed напиша:
a koja substanca ne go prae toa, duri sekerot, solta, masloto, itn...ti go mutira teloto i kako so sekoja substanca posledicite zavisat od toa kolku konzumiras!za mutacija u genot toa e malce teska debata deka ne e tolku ednostavno!
Токму така Лу. Да речеме пак има последици од шеќерот, солта итн итн... Зошто дополнително да се труеш со марихуана? Зошто во здрава нога трн да си ставаш. Знаеш кој го прави тоа? Психички растроените луѓе, со кој памет сам би си нанесувал штета во организмот или по телото, без причина?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom