H
HITCH
Гостин
Сем бара пари ај нека му дадат и нека крши глава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, Петар Гошев носи голем дел од вината....
Нејсе, знаеме дека платата не треба да се гледа како апсолутна бројка, и дека споредбата со куповната моќ на граѓаните е она што ја дава севкупната, реална слика.
ако НБРМ не ги ограничеше потрошувачките кредити кај и ке ни беше крајот,и покрај тоа 3,4 банки го надминаа ограничувањето .... НБРМ со покачување на благајничките записи само ја смирува инфлацијата ,,, и де објасни колкава и каква е кривицата на гошев ти се молам
Najdobri prijateli bea so Premierot,dodeka ovoj bese Minister za finansii.Hmmm toa e samo eden od mnogute komunjari,samo so toj zbor moze da se odslika negovata drskost da napise nesto protiv prerodbenicite
Црни дупки дефинитивно се појавиле , нешто во просторот нешто во мозокот на некои луѓе.......Najdobri prijateli bea so Premierot,dodeka ovoj bese Minister za finansii.
Stom ovoj ima kritiki kon Vladata,navistina nesto ne e vo red.A i za trgovskiot deficit,veke nekolku denovi od EU kritikuvaat.Pa nie i nemame sto i da izvezuvame.Zemjodelskite proizvodi da ne se sto bi izvezuvale,koga nitu edna fabrika ne raboti,od onie koi postoeja porano.
Црни дупки дефинитивно се појавиле , нешто во просторот нешто во мозокот на некои луѓе.......Кои црни фабрики работеле до пред 2 години па сега не работат?????????? Тој твојот идол од рошаво говедо ги затвори сите од времето на екс ју кога стварно нешто работеше.
Си ги полни џебовите за да добие во баланс и не падне во дупка :wink:Рошлето ги затвори половина од фабриките,четвртина затвори ЉуБџо,а другата четвртина ја споеба Гвујо,Б.Ц. проба да отвори еден Рамстор ама го качија на машко магаре,слично на Заев,и сега нема да отвора ништо па му го препушта на Гвујо “отворањето“ кој пак со “дугме“ започна да тура камен-темелници,оти и за тоа лопатата му била тешка.
Abe da kritikuvas ne e tesko nego kaj predlozite da se oprai rabotata sme tenki :tv: