Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Руни и Флечер сигурно се во составот,а за Керик има информација дека е повреден и нема да игра изгледа.Ако не игра Керик како организатори очекувам да бидат Флечер и Гигс и секако да победи Манчестер. :helou:

http://www.goal.com/en/news/9/engla...striker-wayne-rooney-fit-for-portsmouth-clash

Абе стварно е тоа што кажаа,сега на А1 на преглед на колото дека Ферги давал 70 милиончиња за Кака,било објавено во некој британски весник Дејли Мирор мислам :raz: или пак некоја шпекулација :nesum:

Абе стварно е тоа што кажаа,сега на А1 на преглед на колото дека Ферги давал 70 милиончиња за Кака,било објавено во некој британски весник Дејли Мирор мислам :raz: или пак некоја шпекулација :nesum:
Ама пред тоа да се продаде Роналдо... Абе ВЕСНИК :toe:

навистина ли ферги дава 70 милиони за кака? :vozbud: ке биде супер кака да го доведеме

навистина ли ферги дава 70 милиони за кака? :vozbud: ке биде супер кака да го доведеме
Tешко ама не и неостварливо но сепак мислам дека се новинарски шпекулации:toe:

Се извинувам.

Епа во тој случај, уживајте, пошто мислам ека ќе тепате иако не го сакам тоа :smir:

Се извинувам.

Епа во тој случај, уживајте, пошто мислам ека ќе тепате иако не го сакам тоа :smir:
Нормално е тоа, нема тука лутење:smir:
Сепак треба и да се почитуваме ривалите, колку и да се мразиме:helou:

Нормално е тоа, нема тука лутење:smir:
Сепак треба и да се почитуваме ривалите, колку и да се мразиме:helou:

хаха, баш од фан на манчестер излегува ова ...
ах ирониите во животот

хаха, баш од фан на манчестер излегува ова ...
ах ирониите во животот
А што ти е тебе чудно тоа?
*баве лузерите!
n1281333911_306895_3527888.jpg

Освен за Лузерпул и Манчестер Сити, за сите други екипи имам почитување во Англија:toe:

Едно нешто што можам да кажам оти поседувам е објективност. Почит иам кон било кој клуб кој ке одигра добро да ја заслужи (јас нема да се инатам и слободно ке кажам оти манчестер е таков клуб).
Ова би ми било и прв пат да прокоментирам во вашиот фан клуб (т.е веке трет), и жал ми е што го свати постот толку сериозно. Од таквата friendly enviroment најверојатно ова ќе биде последниот мој пост овде. :smir:

Од каде па тоа дека Кака ке дојде во Манчестер Јунајтед?само шпекулации...Реал колку пари даваа за него па тој остана,исто такa и Сити му даваа ама ги спушти на земја,само шпекулација...Кака кажа дека останува во Милан...

За утрешниот натпревар се надевам на победа,се надевам дека испагањето од ФА нема да им влијае на играчите...
А и да се надеваме дека Арсенал ке ни направат услуга со натпреварот против Лузерпул...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom