Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе стварно е тоа што кажаа,сега на А1 на преглед на колото дека Ферги давал 70 милиончиња за Кака,било објавено во некој британски весник Дејли Мирор мислам :raz: или пак некоја шпекулација :nesum:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе стварно е тоа што кажаа,сега на А1 на преглед на колото дека Ферги давал 70 милиончиња за Кака,било објавено во некој британски весник Дејли Мирор мислам :raz: или пак некоја шпекулација :nesum:
Ама пред тоа да се продаде Роналдо... Абе ВЕСНИК :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
навистина ли ферги дава 70 милиони за кака? :vozbud: ке биде супер кака да го доведеме

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
навистина ли ферги дава 70 милиони за кака? :vozbud: ке биде супер кака да го доведеме
Tешко ама не и неостварливо но сепак мислам дека се новинарски шпекулации:toe:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Се извинувам.

Епа во тој случај, уживајте, пошто мислам ека ќе тепате иако не го сакам тоа :smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се извинувам.

Епа во тој случај, уживајте, пошто мислам ека ќе тепате иако не го сакам тоа :smir:
Нормално е тоа, нема тука лутење:smir:
Сепак треба и да се почитуваме ривалите, колку и да се мразиме:helou:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Нормално е тоа, нема тука лутење:smir:
Сепак треба и да се почитуваме ривалите, колку и да се мразиме:helou:
хаха, баш од фан на манчестер излегува ова ...
ах ирониите во животот

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Освен за Лузерпул и Манчестер Сити, за сите други екипи имам почитување во Англија:toe:
Едно нешто што можам да кажам оти поседувам е објективност. Почит иам кон било кој клуб кој ке одигра добро да ја заслужи (јас нема да се инатам и слободно ке кажам оти манчестер е таков клуб).
Ова би ми било и прв пат да прокоментирам во вашиот фан клуб (т.е веке трет), и жал ми е што го свати постот толку сериозно. Од таквата friendly enviroment најверојатно ова ќе биде последниот мој пост овде. :smir:

N

navivacka

Гостин
Од каде па тоа дека Кака ке дојде во Манчестер Јунајтед?само шпекулации...Реал колку пари даваа за него па тој остана,исто такa и Сити му даваа ама ги спушти на земја,само шпекулација...Кака кажа дека останува во Милан...

За утрешниот натпревар се надевам на победа,се надевам дека испагањето од ФА нема да им влијае на играчите...
А и да се надеваме дека Арсенал ке ни направат услуга со натпреварот против Лузерпул...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom