Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Да мечот почнува во девет.Сигрно ќе го има на ТВ,а ако го нема,тогаш погоре имаме линкови,а може и во социјалната да се стави некој(ако не ставиле веќе) така да ќе го следиме у живо и ќе навиваме за уште една победа на шампионот.А со таа победа ќе се зацврсиме на 1вото место и ќе можеме да си дозволиме 1 кикс за у иднина(недајбоже да се случи)
Плус: РТС 2 евентуално е најавено дека ќе ја пренесува утакмицата, така да тие што ја имаат ќе немаат проблем за следење на натпреварот. Ќе ја следевме на А1, ама ова Срвајвор финалето било. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Сигурен пренос на натпреварот со Фулам вечер на ТВ:
RTS 2 Serbia, Pink Montenegro, EUROSPORT 2

Сигурно ли ќе ја даваат на ЕУРОСПОРТ 2????До сега немаат давено ПЛ таму.А РТС 2 ја немам. :(

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Зикс ај те молам гледај некој по асолни линкови, со добра слика да се, коментаторот не е важен, само сликата да е стакло:)
atdhe.net на таа страна сликата е прекрасна и ги дават сите можни натпревари таму
еве и линк http://atdhe.net/live-tv-3650.html

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Сигурно ли ќе ја даваат на ЕУРОСПОРТ 2????До сега немаат давено ПЛ таму.А РТС 2 ја немам. :(

Јас ја немам Еуроспорт 2, но таму каде што читам за овие информации никогаш не ме излагале. Баш ме интересира ако ја имаш таа телевизија да кажеш дали сум во право. Јас ќе гледам на РТС 2

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Прво, среќен роденден на Гери Невил, после да го пуште Ферги во игра и да даде некој гол.
Второ, добредојде на новите членови, секој ден се повеќе и повеќе сме:vozbud:.
И трето, после идеме на победа и ништо друго :)

Long Live United!!!!!!!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ете, три стримови на СпортДенес. Се надевам дека барем еден од нив ќе работи. ПОБЕДААА!

N

navivacka

Гостин
Ни ја факам РТС2 ни ЕуроСпорт2 кога не ми требат се тука а кога ми требат ги нема никаде:tapp:...а на нет не ни можам да гледам ама се надевам на победа и киксови на лузерите и на Челски нормално и да се одлепуваме односно сами да бидеме на врвот.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Нека не ве загрижува составот. Дедо АЛЕКС :) си ја знае работата. На Олд Трафорд не може така лесно некој да однесе бодови. Посебно сега кога на Манчестер победата му е повеќе од потребна

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Aјде,ајде уште 1 час:vozbud::vozbud:...Има некаква информација за составот?
Еве го составот:
Ван дер Сар,О'Шеј,Фердинанд,Видиќ,Евра,Роналдо,Керик,Сколс,Парк,Бербатов,Тевез
Добро е Руни е на клупата :vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еве го составот:
Ох бре....Зошто сега ќе игра О'Шеј десен бек кога го имаме Рафаел,а и Гери...:kesa:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Еве го составот:

Важно е дека сите се првотимци. А и на клупата имаме квалитетни замени ако треба. Гигс, Руни (ако влези), Невил, Нани. Не се лутете некој ако не игра во првиот тим. Треба да се има свежа сила и за во Сабота.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
кажувајте линкови за сопкаст или ТВУплеер, пошто стримовите ми се ужас, на ништо не личат, сецка на 2 секунди :S:S:S
давајтееееееееееееееееееее...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Да ги замолам сите нови членови да не пишуваат глупави постови без значење,да пишуваат на латиница и да не спамираат.

Со Среќа Ѓаволи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom