Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Манучо до крај на сезоната на позајмица во Хул
Николче ова е стара информација, ќе се карам со тебе, слабо си на фан клубов:helou:
Инаку и јас очекувам победа но нема да е лесно, дај барем еднаш нека ме израдува Андерсон да погоди, умирам за тоа дете:smir:

N

navivacka

Гостин
Ајде уште еден час и ке почнеме:vozbud::vozbud::vozbud:мој тип 0-3,стрелци Кики,Берба и Тевез

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Николче ова е стара информација, ќе се карам со тебе, слабо си на фан клубов:helou:
Инаку и јас очекувам победа но нема да е лесно, дај барем еднаш нека ме израдува Андерсон да погоди, умирам за тоа дете:smir:
И јас со душа го чекам првиот гол на Андерсон во дресот на Манчестер (не го важам пеналот против Челзи во ЛШ), барем да му дават еден пенал да изведе :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Oд сега веројатно ќе бидам, зачестен со мое присуство и тазе информации :wink:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
И јас со душа го чекам првиот гол на Андерсон во дресот на Манчестер (не го важам пеналот против Челзи во ЛШ), барем да му дават еден пенал да изведе :)

Голот ке падне најмалку кога ке очекуваме...доста го биеше малер,време е да постигне.Ајде одиме на нова победа и прво место:vozbud::vozbud::vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Моментална форма на тимовите

Болтон
L L W L L L

Манчестер Ј
W D W W W W

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Кога сме кај Андерсон, едно видео од него пред да дојде во Манчестер:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Squads

Bolton: Jaaskelainen, Hunt, Shittu, Cahill, A O'Brien, Samuel, Riga, Muamba, Taylor, Davies, Gardner, Obadeyi, Bogdan, Smolarek, Fojut, Basham, Puygrenier.

Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Neville, Rafael, Vidic, Evans, Chester, O'Shea, Ronaldo, Nani, Scholes, Gibson, Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Park, Berbatov, Tevez, Welbeck.

Прогноза

37 per cent of IKTS players think Man Utd will ease to a 0-2 win at Bolton.

п.с. судија(Andre Marriner)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Најдов интересен податок за судијата на овој натпревар.
На 14 натпревари на кој ги судел, доделил 54 жолти и 4 црвени картони, а средна оценка му е 4.14(доста висока).
До сега нас не ни има судено, така да се надевам дека нема да ни е малер:toe:

N

navivacka

Гостин
Squads

Bolton: Jaaskelainen, Hunt, Shittu, Cahill, A O'Brien, Samuel, Riga, Muamba, Taylor, Davies, Gardner, Obadeyi, Bogdan, Smolarek, Fojut, Basham, Puygrenier.

Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Neville, Rafael, Vidic, Evans, Chester, O'Shea, Ronaldo, Nani, Scholes, Gibson, Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Park, Berbatov, Tevez, Welbeck.

Прогноза

37 per cent of IKTS players think Man Utd will ease to a 0-2 win at Bolton.

п.с. судија(Andre Marriner)

Ни судил овој порано?како стоиме со него?И сепак Еванс ке игра џабе паника дигнавме и супер што е Карлито во првата постава.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Најдов интересен податок за судијата на овој натпревар.
На 14 натпревари на кој ги судел, доделил 54 жолти и 4 црвени картони, а средна оценка му е 4.14(доста висока).
До сега нас не ни има судено, така да се надевам дека нема да ни е малер:toe:
Ни судил овој порано?како стоиме со него?И сепак Еванс ке игра џабе паника дигнавме и супер што е Карлито во првата постава.
Го имаш одговорот од брат Чомбе :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom