Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе утре најверојатно Тевез и Бербатов во почетниот тим, каков Велбек?!
Баш да видиме дали Тевез се смирил малце или фрустрациите се уште поголеми.
Ќе видиме како ќе соработуваат... Се надевам на гол од Тевез, во овој момент тоа му е најмногу потребно. ;)
против Виган беше крајно демотивиран. Ако се мотивира, или ако Ферги успее да го мотивира, мислам дека сигурно ќе постигне гол ама останува да видиме дали ќе е во состав или не утре:toe:

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Абе утре најверојатно Тевез и Бербатов во почетниот тим, каков Велбек?!
Баш да видиме дали Тевез се смирил малце или фрустрациите се уште поголеми.
Ќе видиме како ќе соработуваат... Се надевам на гол од Тевез, во овој момент тоа му е најмногу потребно. ;)

berbatov i c ronaldo ke igrat vo napadot

N

navivacka

Гостин
Види сега, не се другите криви што Роналдо не знае да вози:toe:
А Тевез секако дека ќе е во прва постава ако е подготвен, муабетот е кој ќе го замени ако не е во можност, капиш:smir:

Капирам:smir:а мислам дека утре Тевез Берба ке е напад никаков Велбек...не е доволно искусен.Тевез ке биде способен да игра утре сигурно сега доага неговото време да се докаже.А како да го мотивира Ферги?кога Тевез не е сигурен за неговата иднина...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
berbatov i c ronaldo ke igrat vo napadot
Можна е и оваа варијанта, не треба да се отфрла. Роналдо би играл малку поназад од Бербатов како полушпиц, се разбира ако Тевез не е оспособен:helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.731
Сер Алекс - Ова е најважниот период

Сер Алекс Феругсон верува дека ова е еден од поважните периоди во сезоната,бидејќи моментално големи имиња во тимот имаат подолги повреди,што може да биде опасност кон формата на шампионот.

Вејн Руни,Рио Фердинанд и Патрис Евра го пропуштаат Утрешното гостување кај Болтон,додека Еванс и Тевез имаат закажано касни фитнес прегледи.

"Следните неколку недели е најважниот период што ние треба да го поминеме" - изјави Сер Алекс.

"Ако успееме да го поминеме овој период,знаеме дека Фердинанд и Браун ке се вратат за дуелот со Евертон.Во средината на Февруари би требало и Евра и Руни да се вратат така да ако не се случи ништо посебно Февруари ке бидеме комплетни" - додаде Ферги.

Голема е веројатноста дека Фергусон ке треба да ги повика Гери Невил или пак капитенот на резервите Џејмс Честер за да играат заедно со Видич против Болтон,кадешто ако се победи,манчестер ке биде прв на табелата барем до понеделник.

"Го бркаме Ливерпул доста време - Додаде Сер Алекс. Формата им е фантастична,ако можеме да изиграме како што треба можеме дури и да ги пристигнеме или пак 2ро место засега.Моите играчи изиграа добро со оглед на тоа што патувавме за Јапонија и се вративме право на натпревар."

Сепак Јунајтед е можно да ги чуствува ефектите од слабата игра против Виган во средата,но Сер Алекс е фокусиран на периодот кој е најважен за тимот."Најважно е да го одберам најдобриот тим и да се надеваме дека повредите нема да влијаат на резултатите" - одговори Сер Алекс.

Ме мрзи да преведувам останатото :icon_bigg

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Сер Алекс Феругсон верува дека ова е еден од поважните периоди во сезоната,бидејќи моментално големи имиња во тимот имаат подолги повреди,што може да биде опасност кон формата на шампионот.

Вејн Руни,Рио Фердинанд и Патрис Евра го пропуштаат Утрешното гостување кај Болтон,додека Еванс и Тевез имаат закажано касни фитнес прегледи.

"Следните неколку недели е најважниот период што ние треба да го поминеме" - изјави Сер Алекс.

"Ако успееме да го поминеме овој период,знаеме дека Фердинанд и Браун ке се вратат за дуелот со Евертон.Во средината на Февруари би требало и Евра и Руни да се вратат така да ако не се случи ништо посебно Февруари ке бидеме комплетни" - додаде Ферги.

Голема е веројатноста дека Фергусон ке треба да ги повика Гери Невил или пак капитенот на резервите Џејмс Честер за да играат заедно со Видич против Болтон,кадешто ако се победи,манчестер ке биде прв на табелата барем до понеделник.

"Го бркаме Ливерпул доста време - Додаде Сер Алекс. Формата им е фантастична,ако можеме да изиграме како што треба можеме дури и да ги пристигнеме или пак 2ро место засега.Моите играчи изиграа добро со оглед на тоа што патувавме за Јапонија и се вративме право на натпревар."

Сепак Јунајтед е можно да ги чуствува ефектите од слабата игра против Виган во средата,но Сер Алекс е фокусиран на периодот кој е најважен за тимот."Најважно е да го одберам најдобриот тим и да се надеваме дека повредите нема да влијаат на резултатите" - одговори Сер Алекс.

Го читав ова на официјалната страна на Јунајтед ама само за мене си го преведив, во мислите :)

Инаку да, во право е Ферги, периодов е значаен и тоа многу:smir:

N

navivacka

Гостин

Епа богами е најзначајниот период...не смееме да кикснеме,треба максимално да играме и да не кикснуваме а сега најмалку ни е потребно тоа.

Ајде денеска да очекуваме 3 бода и да се пробиеме на првата позиција.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Бербатов ќе се распуца после. Во вакви моменти треба да покаже дека 30 милиони фунти не се фрлени за просечен играч.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Бербатов ќе се распуца после. Во вакви моменти треба да покаже дека 30 милиони фунти не се фрлени за просечен играч.

А бе аку нема многу голови постигнато за сега,ама јас сум многу задоволен од неговата игра.Не е мрзлив,се враќа и назад,учествува во градењето акции и доста е корпулентен кога треба да ги прими топките,полека си го исплаѓа секое пени фрлено за него.

N

navivacka

Гостин
Кака: Ми се допаѓа стилот на игра на Арсенал и на Манчестер Јунајтед

http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/3368/rep_27_098_3.jpg Бразилскиот плејмејкер на Милан, Кака изиминатите денови е на насловните страни на сите италијански и бројни светски весници.
Причина секако е астрономската понуда на Манчестер Сити, 'тешка' рекордни 120 милиони евра.
Говорејќи за лондонскиот таблоид "Сан", Кака изразил симпатии кон играта на два англиски клуба, но Манчестер Сити не е меѓу нив.
"Арсенал и Манчестер Јунајтед играат поинаку од останатите англиски клубови. Тие сакаат да се надигруваат и играат поотворено од останатите тимови, кои имаат високи напаѓачи.Додека Челзи и Ливерпул се повеќе тактички тимови, Манчестер јунајтед и Арсенал се поагилни. Ја играат сцојата игра, но им дозволуваат на противниците и тиа да играат" - изјавил Кака, кој признал дека неговиот татко Боско Леите ја одиграл клучната улога во неговата кариера како агент и советник.
"Татко ми ми помогна со своите совети во сите мои професионални одлуки. Покрај неговото, важно ми е мислењето од жената, децата, пријателите и тренерот. Сите ги ислушувам, и ако советите се добри, ќе ги применам, а ако не се, тогаш ги отфрлам." - додал Бразилецот.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Денес очекувам победа...Болтон 0-2 Манчестер Јунајтед...стрелци Бербатов и Роналдо...:vozbud:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Или пак еве една уште подобра страна со македонски телевизии. Такашто сите ќе можат да ја пратат утакмицата на А1. Снимката е многу подобра од СопКаст и други плеери. Јас таму ги гледам утакмиците кога ги даваат на А1.

Клик.

А денеска очекувам да победиме 0-2 или 0-3. Очекувам голчиња од Роналдо и Бербатов...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom