Дали цените на пијалокот по кафулињата и дискотеките се OK?

S

StormRage

Гостин
фискална... абе шо ќе ти е само хартија да се трошит и то не чинит хехе

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Е тука во Скопје стварно се високи.Еден џус 120 д?Кока кола 90?Претеризам е.Мин.500д ти требаат за да излезиш една вечер.
Кај нас во Битола во доста кафичи ти го мешаат пијалоот со вода,па така да не ми се порачва Мартини кој ќе го платам 100/120 д а знам дека е пола вода.Да знам дека е чисто Мартини ај.

S

StormRage

Гостин
дојди кај нас бе ... ама посебно ко ке имат Лашко парти... за 450 ден ти носет цела гајба Лашко на маса

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ОК се цените. Дур те частат. Иначе не се.

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
ОК се цените. Дур те частат. Иначе не се.
:pos2::pos2::pos2: Tuka si vo pravo!
Da ti ebam gradot shugav! 70 denara za edno mochano makijato koe ima realna cena od 10 denara maksimum, 90 denara pivce edno shugavo eeejjjj....

S

StormRage

Гостин
рече макијато 90 ден??? WTF кај нас мало е 20 а големо е 30 ден

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
LoL! Споредба со Струга и Охрид во цените е ненормална... пиеш кафе струга 50 ,пиеш кафе охрид 80, струга точено амстел 80, охрид 140! и слично .... и то ова е за сега... да не прам муабет на лето ко че почнет да пукает цени цени цени цени охриѓаниве ту бе лакоми се значи лујѓево...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Во последно време и во Тетово почнаа да ги дигаат цените.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
200 денари водка-швепс....5 капки водка и остатокот е швепс, па со една пијачка ли да се лигавам цела вечер....иначе муабетов е за во Хард Рок

Член од
9 јули 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Колко (во евро) е entry за Скопски house клубове (кога има и кога нема guest DJ)?

Колко евра е red bull и минерална вода?

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Леле во кое списание си читал тоа?! во тин шема?!
Не верувај на се што ќе видиш во списание, малку прошетај, промуабети со луѓето.
Јас што работам и од дома не ми бараат никакви пари, значи целиот приход можам да го трошам за што сакам, пак не давам толку пари за искачање. И плус никако не можам да ги разберам оние што на втори ќе потрошат 2-3 илјади денари и потоа на седми уште 3-4 и после се гребат за цигари и слични основни работи.

500 е најмалце за наобична мизерна вечер еве проста математика
150-Бензин
75 цигари
имаме 220 веќе остатокот од 200 и нешто мозеш да го лигавиш и некој кафиц и на крај памет да не помислис да идеш у диско

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Колко (во евро) е entry за Скопски house клубове (кога има и кога нема guest DJ)?

Колко евра е red bull и минерална вода?
Ја колку што знам за Скопски хаус клуб цената е 2ипол евра (150 Денар) Ред бул се движи од 2ипол до 4 евра , а минерална вода незнам ..:)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
sto vi e na vas be lugjeee.. kaj nas u palanka heineken ti e 80-90 denari(zavisi do kafic) a u skopje e 170 den... pa sega procenete

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Кај нас во Прилеп во последно време ептен се дигнати цените.Скапо станува, ама додека да се сигне Скопје во цените има време...:helou:

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Дефинитивно е прескапо...Скопско Silver 0,33 120 денари...кај со тој памет?!

Kajgana Shop

На врв Bottom