Дали цените на пијалокот по кафулињата и дискотеките се OK?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Па кога ќе според со дискотеките во Софија, поскапо е кај нас, пример

Софија
Смирнов дупли - 100 ден
Бекс , Хајнекен - 90 ден
Коњак дупли - 100 ден
Ред бул исто е - 150
шише смирноф - 1200
и слично не ми текнува на се
сепак за помалку пари можиш да се испијаниш :)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..не...де...јоо луди са тотлано..за аслано д апројдеш најмалце треба 500 ден..затоа у дуќан..па у парк...и пак супер ќе пројдеш:vozbud:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Па кога ќе според со дискотеките во Софија, поскапо е кај нас, пример

Софија
Смирнов дупли - 100 ден
Бекс , Хајнекен - 90 ден
Коњак дупли - 100 ден
Ред бул исто е - 150
шише смирноф - 1200
и слично не ми текнува на се
сепак за помалку пари можиш да се испијаниш :)

Kaj piese ti tolku eftin smirnoff???? I red bull? Inaku sofiskite diskoteki se skapi....vlez e samo od 10 do ......... levovi a pienjeto vnatre samo znam deka konjakot e 6ipol leva, a ako zborime za diskotekite vo studentski toa e druga rabota.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Kaj piese ti tolku eftin smirnoff???? I red bull? Inaku sofiskite diskoteki se skapi....vlez e samo od 10 do ......... levovi a pienjeto vnatre samo znam deka konjakot e 6ipol leva, a ako zborime za diskotekite vo studentski toa e druga rabota.
Само во две три дискотеки е десет лева односно 300 денари влез и тоа во Sin City, во Червило и уште една беше не ми текнува како се викаше точно, милсма беше Escape, инаку 5 лева е најчесто влези инаку толку е слирноф во Sugar, Exit , Локиор.. итн итн. А да не зборам па во стиденскиот град во Софија.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
абе од оваа година се е поскапено во дискотекиве
лани коњак, водка беше 90, сега е 120
не знам што е ова?

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Многу забегаа со цениве,, да не можеш на раат да си се напиеш:pos2::pos2:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
богами бааги се забегани... + сеа со ова закониве за алкохоло ке рипнат цените на 500 денара за чаша пиво :D

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Само во две три дискотеки е десет лева односно 300 денари влез и тоа во Sin City, во Червило и уште една беше не ми текнува како се викаше точно, милсма беше Escape, инаку 5 лева е најчесто влези инаку толку е слирноф во Sugar, Exit , Локиор.. итн итн. А да не зборам па во стиденскиот град во Софија.

Huhuhuh neka ti se padni u CHERVILO poznat DJ ke vidis kolku e 10 leva ili vo Sin city nesto onaka pogoresto bez 100 leva ne se izleguva vo tie diskoteki a u studentski oooooooooooo lugje ako vi e do gaga pienje povelete za zenski u plaza e besplaten vlezot.

Inaku za Strumica cenite sega za sega se dobri iako nekade na pocetokot procitav deka vo zair 10 denari kafe( past simple) za 10 denari se e kaceno a vo Select i poveke.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Да не знај некој колку е шише коњак/вотка во кафичите низ Бт? :)

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
и после немало народ немало забава немало ова, ќе нема бе, 23 ден. набавна цена(не сум сигурен може и помалку да е) на мало скопско , они го шиткат 100, тоа е кај нас, сите сакат газди да бидат, а шо има у кафичот, нема нишо бе брат локален сељо шо се мисли дека е диџеј пушта музика внатре, и немало народ, народот не знаел како да се забавува, епа не знае, глуп е шо да му праеме, а да се запрашат малце тие шо држат кафикќи или кафани зошто сака тродупла печалка од едно пиво а не сака минимална, и наместо да се продадат 2 гајби пиво и да печалеш некоја си цена а не да се продадат 200 гајби и да печалеш дупло, слабо математика слабо слабо, ами така е коа све живо и диво станле менаџери по кафиќи

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Скапо е дури прескапо. Конкретно во тоа Сектор, сечена пијачка 180 денари, ако не е и поскапо сега. А бе ајде, што се замислувате бе лудаци...
За друг пат ќе си знам, сечена пијачка по Скопјево НИКАКО!

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Во студенски град има пиено.или информацијата му е стара едно 2-3 години :)

Kajgana Shop

На врв Bottom