Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Ја имаше и минатиот менаџер на Јунајтед Sir Matt Busby.Дури и улица има шо се вика Matt Busby road или boulevard незнам точно, во англија кај Манчестер.
ЕДИТ:Малце рекламирање:)
Еве го видеото шо го најавував конечно го завршив...ке има апдејти :)
па кажете шо мислите?

Лелеееееееее свака ти част:vozbud::vozbud::vozbud:,видеото е гром нема што...

F

fantomX

Гостин
Ја имаше и минатиот менаџер на Јунајтед Sir Matt Busby.Дури и улица има шо се вика Matt Busby road или boulevard незнам точно, во англија кај Манчестер.
Мислев сегашни. :)
Во секој случај, таа е причината. Сер Елтон Џон, на пример, нема врска титулата само со фудбал.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
ЕДИТ:Малце рекламирање:)
Еве го видеото шо го најавував конечно го завршив...ке има апдејти :)
па кажете шо мислите?
Најдобро видео на јутјуб досега, со најдобар завршеток! :helou:

N

navivacka

Гостин
Видеото се наога на 24фудбал.ком.мк:vozbud::vozbud::vozbud:баш супер,да имаше форум на таа страна прва ке пишав...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Ми го тргнаа видеото од јутуб не смеело да се ставаат голови од натпревари...ГЛУПАЦИ НЕВИДЕНИ...се изнамучив и за сат време го тргнаа...видете ако го пушта видеото од тука од кајгана,ја ке го постирам и на друг сајт па ке видиме...ГЛУПАЦИ

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
хехехехе "Дали и зошто го мразите Манчестер Јунајтед?"

Зошто вакви теми нема за Челзи Арсенал Реал Милан.....па се знае,едноставно останатите фанови на другите екипи неможат да не извадат од глава :toe: бидејќи се знае кој се шампионите!!!!!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
хехехехе "Дали и зошто го мразите Манчестер Јунајтед?"

Зошто вакви теми нема за Челзи Арсенал Реал Милан.....па се знае,едноставно останатите фанови на другите екипи неможат да не извадат од глава :toe: бидејќи се знае кој се шампионите!!!!!
Ако нема јас ке отворам:)

N

navivacka

Гостин
Ми го тргнаа видеото од јутуб не смеело да се ставаат голови од натпревари...ГЛУПАЦИ НЕВИДЕНИ...се изнамучив и за сат време го тргнаа...видете ако го пушта видеото од тука од кајгана,ја ке го постирам и на друг сајт па ке видиме...ГЛУПАЦИ

Ееееј стварно не личе на ништо,па скоро сите видео клипови во врска со фудбалот се со голови...ааа сега видов за форумот...невидени ГЛУПОСТИ добро е што ми кажавте...

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Еве го на метакафе видеото па сеа ако го избришат и од таму...незнам
http://www.metacafe.com/watch/2057380/cristiano_ronaldo_goals_2008_2009/
Enjoy и фала на коментарите:)
Пиши таму ЗИКС ВИДЕО МАСТЕР.... хахахах се зезам. Ај ја ко ќе имам време малце отпојќе да видите што видео ќе ви напрам. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom