Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Не бе еве и на официјалната страна на Јунајтед коа го мењаа Водафон за АИГ абе за секунда беа сменети старите спонзори и избришани и одма беа АИГ. Сеа како што глеам и на официјалнава си пишува АИГ нормално и се тоа. Плус на промовирањето на аиг одма беа презентирани новите дресови со новиот спонзор сега такво нешто немаше. Сеуште ми се претпоставки ова од стари навики ама сепак мислам ова е за на бимови да врти спонзоров.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
170
Поени од реакции
11
Роналдо: Јас сум најдобар

Португалскиот интернационалец има огромна самодоверба и вели дека тој треба да ја добие Златната Топка по инзворедната ланска сезона со Манчестер Јунајтед
Престижната индивидуална награда ќе биде доделена на 2 декември во Парис, и Роналдо неможе да дочека сонот да стане реалност. Откако лани ја освои Премиер Лигата и Лигата на Шампионите, Роналдо вели дека целосно заслужува да го подигне значајниот трофеј во престолнината на Парис.
Запрашан за тоа тој да ја освои Златната Топка, Роналдо за L’Equipe рече“Можам да увидам дека јас сум најлогичниот избор, тое е она во што јас верувам.”
“Но не сум јас тој што гласа. Јас мислам само на мене и воопшто не се грижам за останатите ривали.”
“Се она што направив во минатата сезона, помина добро, успеав да постигнам инзворедна сезона.”
“Имам некои предизвикувачи, но тој којшто треба да ја добие оваа награда е оној што одиграл најдобро во текот на сезоната.”
“Морам да кажам дека покажав голема константност, ја освои Премиер Лигата и Лигата на Шампионите.”
“Притоа бев најдобар стрелец во Европа и постигнав најмногу погодоци во Лигата на Шампионите.”:zver:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Абе додека не напише на официјалната страна за промената на спонзорот се е шпекулација. Уште стои горе на www.manutd.com AIG

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Леле луѓе што ви биднало бе еј. Алоо малце уклучете мозочето каков нов спонзор на дрес, ај прочитајте си уште еднаш ова е уште еден спонзор кој ќе биде партнер на Јунајтед не е ова спонзор за на дрес, ама добар филм сте си направиле.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.132
Поени од реакции
1.737

Португалскиот интернационалец има огромна самодоверба и вели дека тој треба да ја добие Златната Топка по инзворедната ланска сезона со Манчестер Јунајтед
Престижната индивидуална награда ќе биде доделена на 2 декември во Парис, и Роналдо неможе да дочека сонот да стане реалност. Откако лани ја освои Премиер Лигата и Лигата на Шампионите, Роналдо вели дека целосно заслужува да го подигне значајниот трофеј во престолнината на Парис.
Запрашан за тоа тој да ја освои Златната Топка, Роналдо за L’Equipe рече“Можам да увидам дека јас сум најлогичниот избор, тое е она во што јас верувам.”
“Но не сум јас тој што гласа. Јас мислам само на мене и воопшто не се грижам за останатите ривали.”
“Се она што направив во минатата сезона, помина добро, успеав да постигнам инзворедна сезона.”
“Имам некои предизвикувачи, но тој којшто треба да ја добие оваа награда е оној што одиграл најдобро во текот на сезоната.”
“Морам да кажам дека покажав голема константност, ја освои Премиер Лигата и Лигата на Шампионите.”
“Притоа бев најдобар стрелец во Европа и постигнав најмногу погодоци во Лигата на Шампионите.”:zver:
Мој предлог за роналдо: Стај се у форма ко минатата сезона па Летај високо...да не паднеш ниско ми е страв:S

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Алооо пишав дека тоа беше само ПРОБА, добро е што не ми текна кометал да пишам на дресот :pos:

N

navivacka

Гостин

Знаеме бе КИКИ дека си најдобар...HELL'Z GUARDIAN не се секирај нема да падне ниско што да правиме кога си е таков,таков си го сакаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom