Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Man Utd: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Fletcher, Giggs, Park, Berbatov, Rooney.
Subs: Kuszczak, Neville, Anderson, Nani, O'Shea, Evans, Tevez
Зашто бее?:S нешо запнал овој Ферги и сварно не му ја свакам идејата.запнал со гигз,парк и флечер(ај овој дека е шкотланѓанец ок) али незнам зашо ич не ги игра нани и андерсон...поготово нани многу добро игра во сите натпревари кај што влегол и дава голови...незнам сварно замислата на ферги која му е.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Зашто бее?:S нешо запнал овој Ферги и сварно не му ја свакам идејата.запнал со гигз,парк и флечер(ај овој дека е шкотланѓанец ок) али незнам зашо ич не ги игра нани и андерсон...поготово нани многу добро игра во сите натпревари кај што влегол и дава голови...незнам сварно замислата на ферги која му е.
јас ќе ти кажам сине..
Замислата му е да бидеме шампиони...секаде каде што ќе настапуваме..во сите конкуренции...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Гоол!! Флечееееееееееееееееееееееееееееееееееееррр!!

S

SSS-Stolica

Гостин
Гоооооооооооооооооооооооооллллллллллллллллл Флечер браво мајстори каква акција

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
И сега јасно ти е зашто се игра Гигс во средина

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Кога почна бе ова?Не ли е од 13:45?Леле 2ка ве имам!!!На 3 ливчиња:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.