Toчно. Та шо ако другарка ми се ренда со 56 годишни економски подобни рентабилни луѓе со едвај полудигнати стојковци?!
A DA I KURVITE VIE MASKITE GI "OZNACUVATE".TIE NE POSTOJAT,TUKU SE REZULTAT NA NEKOI ZASTARENI MASKI SFAKANJA KOI OPSTOJALE POSTO NA VAS MASKITE VI ODGOVARA TAKA.
hehe,so si go butas u tuneli togas? znaci prirodata treba da ja karam,a?ok,kako kazes.Мојот чин не е поврзан со финансиска придобивка, туку чисто со егобилдинг.
Крајно, кој ви е крив шо имате химен? Не е пријатна слика тунелска дунда да видиш. Асоцира на тунелите на експресниот воз Токио - Кјото... И во таков момент, ти текнува на поимот курва, непочитување, заслуги...
...кај нас машките е поедноставно. Кога ќе го видиш, како цвеќе се кренал, само на обелисци може да ти текне.
Не се сите јапански интеелктуалци. Имаш и механичари, маслосани до тотално црнило.Blagodaram.Ja cekam knigata da znaes. Ke bidam medicinski fenomen mozebi nekogas......so pomos na 325 cekori do "O" noze. Bozeee,nema pomiruvanje,nema...znaes kako vikat: gubitnicite imat pravo da se lutat pa i da jadat gomna.
Ако ти е компарацијата метод на борба со проблемот, океј.jas sakav samo edna komparacija da napraam so mazite koi go imaat istiot moralen standard a sepak ne se osuduvani,sfakas? Ajde:mazi koi miluvaat kontakti so mnogu vagini...ne znam kako drugacii bi go kazala.