Курва или фраерка?

Член од
26 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
!
A DA I KURVITE VIE MASKITE GI "OZNACUVATE".TIE NE POSTOJAT,TUKU SE REZULTAT NA NEKOI ZASTARENI MASKI SFAKANJA KOI OPSTOJALE POSTO NA VAS MASKITE VI ODGOVARA TAKA.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
!
A DA I KURVITE VIE MASKITE GI "OZNACUVATE".TIE NE POSTOJAT,TUKU SE REZULTAT NA NEKOI ZASTARENI MASKI SFAKANJA KOI OPSTOJALE POSTO NA VAS MASKITE VI ODGOVARA TAKA.
Toчно. Та шо ако другарка ми се ренда со 56 годишни економски подобни рентабилни луѓе со едвај полудигнати стојковци?

Тоа не ја прави курва бре. Туку експериментатор.

Член од
26 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
a ti ako se rendas so nekoja tetka,togas si maco,neli? u nikoj slucaj maska kurva (nema ni zbor za maski kurvi,normalno)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Мојот чин не е поврзан со финансиска придобивка, туку чисто со егобилдинг.

Крајно, кој ви е крив шо имате химен? :) Не е пријатна слика тунелска дунда да видиш. Асоцира на тунелите на експресниот воз Токио - Кјото... И во таков момент, ти текнува на поимот курва, непочитување, заслуги...

...кај нас машките е поедноставно. Кога ќе го видиш, како цвеќе се кренал, само на обелисци може да ти текне.

Ајде сега... Курва е или фраерка девојката со помала варијанта (макета) на тунелот под Ла Манш меѓу своите нозе?

Член од
26 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Мојот чин не е поврзан со финансиска придобивка, туку чисто со егобилдинг.

Крајно, кој ви е крив шо имате химен? :) Не е пријатна слика тунелска дунда да видиш. Асоцира на тунелите на експресниот воз Токио - Кјото... И во таков момент, ти текнува на поимот курва, непочитување, заслуги...

...кај нас машките е поедноставно. Кога ќе го видиш, како цвеќе се кренал, само на обелисци може да ти текне.
hehe,so si go butas u tuneli togas? znaci prirodata treba da ja karam,a?ok,kako kazes.:)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Може да ја караш постапката на постанување фраерка (фимејл варијанта) која ја браниш:

1. Спиј со 290 мажи.
2. Надевај се дека нема да претрпиш деформитети.
3. Само надевај се.
4. Негирај и извртувај се по форуми :)

Природата си направила шо треба да си направи. Ева е крива за се. Е тоа е.

п.с. Во тунели со автомобил, или мопед влегувам. Зависи.

Член од
26 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
a da i dobro e so si sfakas deka se vi e za toj pusi maski EGOBILDING. prosto nemozete bez toa,nedaj boze zena da ne nadmine u nesto,i posle kurvi,vakvi onakvi. ne mozete da se pomirite ako se vo nesto posuperiorni od vas. dokazano e deka zena moze da legne skoro koj saka,togas taa e kurva neli? a posto vie ne mozete bas so koja sakate togas,ajdee ke gi vregame tie so mozat.ccc

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Taка е Опасна. Конечно не разоткри, нас мажите.

:) Медал имаш за ова. Бонус наградата е книгата "Како најфраерски да добијаш "О"-нозе: лекција во 352 чекори"

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Se izvinuvam sto se mesam ama ne trpi zenata deformiteti ako primi 280 kura ama bas nikakvi a primila eden 280 pati ili 280 razlicni isti kurac e !

sto e realno realno e

A deka e fraerka jebiga nekoi i se fraerki ama tie se retki ... a deka se kurvi ako idat za pari ne se slagam toa se prostitutki ili sponzorushi sto ima da gi osuduvame moite omileni stvorenja pobogu...zanaetchiki ko i site drugi

Член од
26 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Blagodaram.Ja cekam knigata da znaes. Ke bidam medicinski fenomen mozebi nekogas......so pomos na 325 cekori do "O" noze. Bozeee,nema pomiruvanje,nema...znaes kako vikat: gubitnicite imat pravo da se lutat pa i da jadat gomna.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Свериге, тие се лутат на зборот.

Иначе, не е само до 325 или 280. Има нешто што сепак јаправи разликата меѓу промискуитетна девојка и курвиште :)

Blagodaram.Ja cekam knigata da znaes. Ke bidam medicinski fenomen mozebi nekogas......so pomos na 325 cekori do "O" noze. Bozeee,nema pomiruvanje,nema...znaes kako vikat: gubitnicite imat pravo da se lutat pa i da jadat gomna.
Не се сите јапански интеелктуалци. Имаш и механичари, маслосани до тотално црнило.

Губитници? Ова не е натпревар девојко, ние само си дискутираме за жените кои милуваат да форницираат со многу пениси, али не милуваат да бидат нарекувани курви, ами фраерки.

Член од
26 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
jas sakav samo edna komparacija da napraam so mazite koi go imaat istiot moralen standard a sepak ne se osuduvani,sfakas? Ajde:mazi koi miluvaat kontakti so mnogu vagini...ne znam kako drugacii bi go kazala.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
sto e forniciraat ?

drugaruvaat ?

Abe sea fraerka kurva sto ima veze naslov na etiketata vazno nesto da se ebe pa kako saka neka se vika

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
jas sakav samo edna komparacija da napraam so mazite koi go imaat istiot moralen standard a sepak ne se osuduvani,sfakas? Ajde:mazi koi miluvaat kontakti so mnogu vagini...ne znam kako drugacii bi go kazala.
Ако ти е компарацијата метод на борба со проблемот, океј.
Ако јас не сакам да те слушам, џабе е се, нели?

Пример ти давам.... огорчена си од машките двојни стандарди? ете ти еден практичен пример.
Сакам да кажам - треба силен труд. Почитувам, though.

Форницирање е oлимписка дисциплина - еден вид на пукање во глинени гулаби :)

Член од
26 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
ok,ke mozam mirno da spiam sea,a? hahahahaha
ajde bidete mi pozdraveni,milo mi e so sepak ima luge koi imaat intelekt da diskutiraat na vakvi temi a ne samo da plukaat i psujat.

Kajgana Shop

На врв Bottom