Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои се девојки што си прават мерак? Курвите?Toa se devojki koi si praat merak, a seksualni rabotnicki se onie koi si gi naplakaat uslugite.
Мислам дека osicka сакаше да каже:Кои се девојки што си прават мерак? Курвите?
Дообјасни, не те сфатив баш.
Да, манијата го оддава некако.Некоја пак, која се ебе со кој стигне, само поради голиот чин на секс, е нимфоманка, и дефинитивно е психички нестабилна особа на која и треба помош(ова и е класифицирано ко болест).
Дззззт, ронг енср.Така да курва е само онаа која има секс за пари.Останатите, се промискутетни и нимфоманки и се психијатриски случај.
Е тоа ти е више посебна категорија на курва. Ем да те става у минус материјално и/или емотивно, ем да не ти дава. Затоа треба или да е тежок психолог со коефициент на интелегенција у пм висок, или да има ептен мутава "жртва". У секој случај, посебна меѓу курвите. Курва-фраерка.Дззззт, ронг енср.
Најкурвинска курва е курва која се курва и ги има сите особини на курва, а од која не добиваш секс, ама си зијан (материјално или емотивно).
KOga sme kaj kurvi iliti prostitutki eve ja bas deneska tuka na magistralata blisku razocaran od ljubovnite jadi i praznotijata na zivotot imav tri kurvi na meni ama ic ne se ponasaa kurvinski...sve si bese posteno nema lazi nema prevare jes da ne izdavaat fiskalni smetki ama receno storeno cao cao ne mora ni da se ljubis ni na kraj ni na pocetok cisto profi alal vera
spored mene prostitucija e profesija a kurva je karakterna osbina i ima razlika
KOga sme kaj kurvi iliti prostitutki eve ja bas deneska tuka na magistralata blisku razocaran od ljubovnite jadi i praznotijata na zivotot imav tri kurvi na meni ama ic ne se ponasaa kurvinski...sve si bese posteno nema lazi nema prevare jes da ne izdavaat fiskalni smetki ama receno storeno cao cao ne mora ni da se ljubis ni na kraj ni na pocetok cisto profi alal vera
spored mene prostitucija e profesija a kurva je karakterna osbina i ima razlika