Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Супер ке е да се врати Стам во Јунајтед, имат фановите симпатии кон него.:helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Ај да ве израдувам малку.

Педерите од А1 (или А2) ќе го пренесуваат натпреварот помеѓу Манчестер Јунајтед и ВБА во Сабота во 18.30ч.

Утре ќе пишам сигурно дали ќе е на А1 или А2.

F

fantomX

Гостин
Преносо че биди на А2 изгледа, пошто тој термин стално од на А2 досега.
И педери се оти че пренесуваат? :uvo:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај да ве израдувам малку.

Педерите од А1 (или А2) ќе го пренесуваат натпреварот помеѓу Манчестер Јунајтед и ВБА во Сабота во 18.30ч.

Утре ќе пишам сигурно дали ќе е на А1 или А2.
Чоек се знае за термините фала пак што си се потрудил ама 18 и 30 е а2 секогаш.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Сакаш да кажеш дека секогаш кога ќе играме во 18.30ч ќе не даваат на А2 ?
Епа тоа е добро.
Инаку, повеќе сакам да ги гледам на А2, често се случува преку викендот да немам А1. :vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Аман, па и да го нема на телевизија... тука е нетот :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сакаш да кажеш дека секогаш кога ќе играме во 18.30ч ќе не даваат на А2 ?
Епа тоа е добро.
Инаку, повеќе сакам да ги гледам на А2, често се случува преку викендот да немам А1. :vozbud:
Па сега со новата шема на преноси, ги даваат сите натпревари од 18.30 часот на А2 така да супер е што играме тогаш и што ќе можиме да го гледаме натпреварот во живо!:helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Кој и да било натпревар што почнува во 18-30 го даваат на А2 без разлика дали е Манчестер - Норвич или Манчестер - Челзи:toe:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Роналдо: Фановите на Јунајтед ми простија

Кристијано Роналдо вели дека фановите на Манчестер Јунајтед, веќе му простиле поради обидите ова лето да се пресели во Реал Мадрид

Португалскиот интернационалец ова лето беше мета на Кралскиот Клуб, и неколку пати јавно кажа дека сака преселба на Бернабе.

Сепак, Алекс Фергусон не сакаше да слушне за продажба на Роналдо, и на крајот играчот се сложи со останување на Олд Трафорд и во следната сезона.

“На дуелот со Виљареал кога се вратив на терените, бев полку нервозен бидејќи ја очекував реакцијата на фановите.” – рече Роналдо.

“Фала му на Господ, работите се одвиваа добро.”

“На тој натпревар се покажа дека фановите не ги заборавиле убавите моменти поминати заедно, и тоа ме прави многу среќен.”

“Сега сакам да ја повторам минатата сезона и да продолжам да прикажувам добри перформанси.”

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ќе му простат шо ке му прааат :vozbud:

N

navivacka

Гостин
Па нормално ко е најдобар,го обожаваат човекот...Иначе супер што ке ги дават МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД,конечно се вразумија

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ајде бе нека дојде таа ебана сабота па и утрешниов ден нека дојде. Многу е тапо кога нема фудбал.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ајде бе нека дојде таа ебана сабота па и утрешниов ден нека дојде. Многу е тапо кога нема фудбал.
Не да е тапо, катастрофа е. Ај ќе издржиме до сабота, не ќе пукнеме:smir::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom