значи си поминав маестрално... гром...
и дури сега ја сфатив фундаменталната потреба од висок и прилично силен дечко... зашто? пош јас ко што сум мало треба некој на рамена да ме крене... јебеш га... не ми ја свиреа Кад заборавиш Јули... и некој може да ми објасни заш ја свиреа Заувјек твој и Мотори на Дивље Јагоде?:....
Најкритичен момент беше ЛОПОВ... ме уби во поим ко ја фатија бе...
е тогаш дефинитивно бев спремна на самоубиство....
Патем мн ми се допадна Драган Б Костиќ... Таман гужвата се порасчисти и светоа тоа .. имаше место за играње, скокање, трескање... и дури научив да играм свинг....
јас ко би организирала концерт, картите би ги поделила на неколку групи... рецимо картите од прва група би биле за високи до 150цм.... втора група од 151 до кај 165.... пош немогуче е на секој факинг концерт некој факинг стуб од 2 местри да се закои прад мене и да не мрда + цел концерт да го снима со камера... опасно по живот...
патем налетав на Осичка, Мрно, Армин06 и Фантомот... додуша осичка ми се спушти во стилот: форум кајгана:?
КУНЕМ ТИ СЕ И УМРЕЧУ АЛИ ЈА ТЕ ТРАЖИТ НЕЧУ, НЕЧУ, НЕЧУ.. ААААААААААААААА УМРЕЕЧУУУУ.... А УМРЕЧУ и тако дање...
дечки јас сум преморена и си легнувам пош почнав да шлајфувам и во зборење и во пишување... ептен жестоко беше во возот за назад