Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];1787717 напиша:
Брат не ти е малце рано :S
Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.

Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.

Аааа оки :wink: , дека мие од Тетово ќе идемо у 6 :pos2:

А дан знае некој дали ќе даваа маице од бијело дугме и датум и име на концертот ???

[zEUs];1787773 напиша:
Аааа оки :wink: , дека мие од Тетово ќе идемо у 6 :pos2:

А дан знае некој дали ќе даваа маице од бијело дугме и датум и име на концертот ???
Не ми се вервит. Јас преска си купив една (одвај најдов). Имам уште една која што ми е поклон од драгиот пријател Филип (Фантом_ох).

[zEUs];1786980 напиша:
Аеб кој ќе го викнемо Чак Норис ќе напрае тоа шутке за памтење :pos2:
п.с Чак Норис е тетовчанец :vozbud:
Не го издавај бе сеа ќе знае светот! :pos2::pos2::pos2::pos2:

Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!

[zEUs];1787786 напиша:
Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!
Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:

[zEUs];1787786 напиша:
Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.

Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:

Па ја мислев да доем од 3 ако даваја маице :pos2:, и не ја мешај макја ми у ова :pos2::pos2::pos2:

Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.

Не ти се вреврит ја не сум толку песимист мислим дека ќе даваа :vozbud:, дека скоро на секој концерт на бијело дугме даваа маице :wink:

[zEUs];1787813 напиша:
Па ја мислев да доем од 3 ако даваја маице :pos2:, и не ја мешај макја ми у ова :pos2::pos2::pos2:

Не ти се вреврит ја не сум толку песимист мислим дека ќе даваа :vozbud:, дека скоро на секој концерт на бијело дугме даваа маице :wink:
Ама знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.
Јас планирам да бидам таму тро порано, ако е можно да фатам некое поубо место, ама сепак кај и да сум ќе бидам презадоволен. Јас сега ве напуштам, одам да си легнам пошо утре требит да станам тро порано, и уште еднаш убо да си помините сите и можит ќе се видиме СК.

Ама знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.
Јас планирам да бидам таму тро порано, ако е можно да фатам некое поубо место, ама сепак кај и да сум ќе бидам презадоволен. Јас сега ве напуштам, одам да си легнам пошо утре требит да станам тро порано, и уште еднаш убо да си помините сите и можит ќе се видиме СК.

И ти да си пројдеш убоо уствари не е можно подруго да се пројде на бијело дугме :vozbud: пОЗ

Aaaaуфф, едвај чекам кај е 12.45 да тргниме еднаш:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ја од Гостивар тргам од 2 и 15 па таму ќе прошетаме малце..па после лудило..

верувам дека на концертот ке биде незаборавно, штета што така излегоа работите а ептен сакав да одам ке чекам следна шанса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom