[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Џокерче, во десет кај Охридска Банка беше, така?
Брат не ти е малце рано :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џокерче, во десет кај Охридска Банка беше, така?
Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.[zEUs];1787717 напиша:Брат не ти е малце рано :S
Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.
Не ми се вервит. Јас преска си купив една (одвај најдов). Имам уште една која што ми е поклон од драгиот пријател Филип (Фантом_ох).[zEUs];1787773 напиша:Аааа оки :wink: , дека мие од Тетово ќе идемо у 6 :pos2:
А дан знае некој дали ќе даваа маице од бијело дугме и датум и име на концертот ???
Не го издавај бе сеа ќе знае светот! :pos2::pos2::pos2::pos2:[zEUs];1786980 напиша:Аеб кој ќе го викнемо Чак Норис ќе напрае тоа шутке за памтење :pos2:
п.с Чак Норис е тетовчанец![]()
Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:[zEUs];1787786 напиша:Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!
Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.[zEUs];1787786 напиша:Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!
Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:
Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.
Ама знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.[zEUs];1787813 напиша:Па ја мислев да доем од 3 ако даваја маице :pos2:, и не ја мешај макја ми у ова :pos2::pos2::pos2:
Не ти се вреврит ја не сум толку песимист мислим дека ќе даваа, дека скоро на секој концерт на бијело дугме даваа маице :wink:
Ама знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.
Јас планирам да бидам таму тро порано, ако е можно да фатам некое поубо место, ама сепак кај и да сум ќе бидам презадоволен. Јас сега ве напуштам, одам да си легнам пошо утре требит да станам тро порано, и уште еднаш убо да си помините сите и можит ќе се видиме СК.