Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_4909.JPG

dobro de taka e zborot:pos2:
heaty od kaj ti e vaa slika,mislam od kade e slikana i od kaj ja iskopa ti
mojta kuca se gleda:vozbud:

Море сеа кога ќе биде панаѓурот шо се лафе воа ноа.:smir:

Кавдарчани бре, дека сте се изгубиме цел месец не сте напишале ниш :)

Кој не сме напишале еве одма пишиме поздрав до Кавадарци најубавиот,најтоплиот и најградскиот град у Македонија :smir:хехехехее поздрав нарциси сме

Вечер сум таму...На афтер кај Рока...има да РОКА :))))))

Знае ли некој какви забави има вечерва низ градот...........ке ми идат гости од страна .....
па незнам кај да ги однесам а дечките обожават електронска музика ...така да ако има некој информации каде ке има добар диџеј нека пише:smir:

ваљда на шанкот ќе има диџеј. у спеис е сашко коцев со гитара а горе на базентот не ти предлагам уопште да одиш оти врие прва година и основци инаку на базентот имало вечер
House Night by Dj Max vs Dj Mix

Знае ли некој какви забави има вечерва низ градот...........ке ми идат гости од страна .....
па незнам кај да ги однесам а дечките обожават електронска музика ...така да ако има некој информации каде ке има добар диџеј нека пише:smir:
najubavo gostite vecer da gi prosetas ako se uste tuka oti na sankot ke bide dobro ke bide dj freak,a stom e dj freak ke ima B O M

P.S.aj da go zivnime malku kavadarci :vozbud:

Море шо прајте да ве ебам...Арни ли сте :)

Човеци има ли пеачки у Роката ? Ногу јако поминуеле се фалат :vozbud:

Човеци има ли пеачки у Роката ? Ногу јако поминуеле се фалат :vozbud:
Не знам шо има и кој има,пошто еве два викенди уназат влегувам дрво и се праам две дрва и си се качувам горе во смештајот и се акнувам вкревет :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom