naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.009
- Поени од реакции
- 5.664
Види прво колку години имаш па после коментирај. Јас не кажав за сите школи туку за средното Економско во Охрид.е сеа ме изнасмеа....професорка која имат 24 години го креват глувчено во воздух и го мрдат лево-десно и ни велит деца,абе зш не се мрдат ова на компјутеров, е обучена?
некој рече дека некој имал профит од ова....нормално,кај нас од све некој прајт профит.
ние се најдовме најпаметни од цел свет,ај ќе воведиме компјутери во учлиштата...нас професорон по историја ни кажвеше дека во америка го имало овај проект,ама го укинале после неколку години,пошо виделе дека децата заборајле да пишет и не знаеле таблица множење.... :uvo:
можда Агора ќе се бунит,зш мислам дека е во училипте за информатика и сваќам дека ви се потребни,ама нас,останативе...:nenene:
Кинески компјутери??? Сакаш да кажиш дека ти имаш подобар компјутер дома? Отвори го компјутерот и внатре се ти е Маде ин Чајна и Маде ин Тајван.хаха ме изнасмеа дојди баш да видиш колку неоправдани имам. Ете ми ставија компјутер а што добивме ние со тоа јас тоа прашав? Што со тоа дека ги донесоа комп. еве донесовме комп. па сеа нека стојат за украс мислиш дека некогаш ке ги уклучат? Јас сакам да имаме компјутери зошто да не 21век сме ама не да ни носат некакви кинески што нив сигурно му биле за во ѓубре. Патем мониторите се ставени на клупи од пред 30год. цели се нишаат и пола од нив се искршени секој се плаши да не му падни мониторот а за училиштата подобро да не се ни зборува. Значи муабетот ми беше ако мислиш да правиш нешто прави го како што треба значи прво требаше да се средат уцилиштата па потоа да се донесат нови клупи и на крај да се наместат компјутерите!!!!
А нешто и за претходниот пост. Убави се казните од 50 евра за фрлање, не знам кај живееш, но во Аеродром има корпи за ѓубре на секој чекор.