Безбедносните служби ќе може да прислушуваат секого?

Подршка за новиот начин на прислушување и следење

• Вкупно гласачи
    122
Galatikos, Realen, OneAndOnly pazete se moze i vas ve prisluskuvaat ....so da praime vaka Stalin go pratese sekoj vo koj ne bese siguren, nego aj sto go sledese i go likvidirase e nedaj boze i toa da se desit sledno.
p.s A stalin vo mnogu ne bese siguren

sto go podrzuvaat ovoj zakon

ABC, Adriano, Dr_ViRuS, G e G o, gento, karan, lav, Persej, Solid, spaso

:nesvest:
Го потврдувам мојот глас ЗА.Само цврста рака ќе го доведе овој народ во ред.Во стилот на Лукашенко.Се надевам дека и ние ќе имаме просечна плата од 600 дол. и невработеност 2-3 % како во Белорусија.
п.с.добро бе кај се гледат то кој како гласал на јавна анкета????:toe:

Сакаш да кажеш пу/пу не важи ?????? Пишман аџи . или не виде дека е јавна анкетата???????:pos2:
Прашање :Постои опција некој да гласа во туѓо име???????

Не видел дека а јавна анкетата :pos2: хахаха

Којзнае на колку закони од Грујо гласал ЗА, а овде глуми лудило одвлекува внимание, брее у тоа штабот на портокаловите стварно биле способни, секоја им чест :kesa:

Абе остајте сега,за казна ќе го сменам мотото на интернет кафево,па од “остваруваме“ ќе ставам “прислушкуваме“-Влада на Република Македонија.А мене ич да не ми текне кога ми ги даваа компјутериве бесплатно,ќе си остават отворен порт за да го сменат моето мислење.:toe:

Кој пак, вас ќе ве прислушкува, какви ли не хистерии ве фаќаат.....?
Не сте нормални, ако си верувате на се тоа што сте го напишале .:jaj:
Секогаш постои можност за злоупотреба, но во нормални држави си има механизми за контрола. Со ништо не сум се огрешил, мојата совест е чиста, ако немаат друга работа нека ме прислушуваат мене.
Но, немам ништо против, ако тоа придонесе во борбата против криминалот, да се користи. А имаше неколку криминални случаи досега кога пред судот доказите обезбедени на овој начин не можеат да се искористат, оти, нели не било легално.

Кој пак, вас ќе ве прислушкува, какви ли не хистерии ве фаќаат.....?
Не сте нормални, ако си верувате на се тоа што сте го напишале .:jaj:
Секогаш постои можност за злоупотреба, но во нормални држави си има механизми за контрола. Со ништо не сум се огрешил, мојата совест е чиста, ако немаат друга работа нека ме прислушуваат мене.
Но, немам ништо против, ако тоа придонесе во борбата против криминалот, да се користи. А имаше неколку криминални случаи досега кога пред судот доказите обезбедени на овој начин не можеат да се искористат, оти, нели не било легално.

Знаеш владава е како вицот со арамиите и домаќините:
Фамилија заминува на одмор и одкако си ги суредила вредните предмети и она што нешто им значи кај роднини и пријатели,на вратата од станот напишале соопштение:
-НЕ СЕ ТРУДЕТЕ ДА ВЛЕГУВАТЕ ВО СТАНОТ НЕМА НИШТО ВРЕДНО!
Се враќаат од одмор и на сопствената врата гледаат допишано нешто ново под нивното соопштение:
-НАШЕ Е ДА ПРОВЕРИМЕ!

П.С.:-Е сега кој е арамија а кој домаќин можеш и сам да заклучиш.:smir:

:pos2::pos2::pos2:
Абе ова од Бугарија е вицов.
Ама блиску сме, нели с'штите... може и кај нас да се примени.
Туку тоа е животот - чист ризик.

se zezate tuka a ovoj zakon ke ne vrati vo kameno doba....

kakvo ke vi e cuvstvoto koga nekoj cajkan ke vi go slusa stenkanjeto na vasata zena vo spalnata

se izvinuvam zaradi ovoj primer ama gledam deka nikoj ne go sfaka seriozno ovoj najlos zakon vo istorijata na Makedonija

kakvo ke vi e cuvstvoto koga nekoj cajkan ke vi go slusa stenkanjeto na vasata zena vo spalnata

Ако знам ќе шета глув до крајот на животот, ако ли не.... јеби га, може и оваа вечер некој да те слуша.:toe:

мора да има некаква подршка, наредба од горе

:pos2:

Изгледа селективна е наредбава... како мене не ме натера некој да гласам?

Или од инат сега да ви гласам? :kesa:

se zezate tuka a ovoj zakon ke ne vrati vo kameno doba....
se izvinuvam zaradi ovoj primer ama gledam deka nikoj ne go sfaka seriozno ovoj najlos zakon vo istorijata na Makedonija

Ништо бе,ќе му биде мака и ќе се сомнева дали и неговата жена “стенка“ исто така со некој друг во моментот.:smir:

мора да има некаква подршка, наредба од горе

Или од долу,или од внатре,или од форумов се разбира.:smir:

Го потврдувам мојот глас ЗА.Само цврста рака ќе го доведе овој народ во ред.Во стилот на Лукашенко.Се надевам дека и ние ќе имаме просечна плата од 600 дол. и невработеност 2-3 % како во Белорусија.
п.с.добро бе кај се гледат то кој како гласал на јавна анкета????:toe:
А кој гласаше за Лукашенко или Енвер Хоџа? Ние гласавме за Груевски, за просперитет, демократија, стабилност... Не гласавме за полициска држава.
Ако било кој од вас гласал за Лукашенко олицетворен во Груевски, океј. Некои (голем дел претпоставувам) од гласачите не беа известени па се осеќаат изиграни. Струјата поскапува, парното исто така, груевски носи закони да може било кој било кого да прислушкува - со амин на судија и усна молба/барање/наредба... Што .!. се случува овде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom