Започнаа “психичките бомбардирања“ за Северна Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо назад на тема лепотани. Шоубаво си муабетевме...

Зевсус, ќе ти кажам случка од денес... 17 годишно дете ми вели, ќе земам пушка да пукам, Македонија не ја давам... ме гледал мене, ми вели... јас не сакам дас сум негов идол... ама би те замолил тебе и останатите да престанете со тие пропаганди, ако знаете нешто, чувајте го за себе... МНОГУ ГОЛЕМА НЕРВОЗА се шири меѓу луѓето, непознатото ги плаши, исчекувањето ги убива разумот и свеста... МАКЕДОНИЈА е света земја и НИКОЈ НЕМА ПРАВО да се подигрува со нервите на луѓето... не заборавајте дека има деца, млади, 15-18 години, спремни се на све... многу е лесно да им пикнеш некоја мисла во глава... не знам дали си доживеал ТИ во МЦИ некој така верно и послушно да те следи...

E bratot ...

Utroto e popametno od vecerta - rece Vasilisa prekrasna :tv:

Prvo skochi pa rechi op :tv:

Se ke se doznae eden den koj bil vo pravo i togas ke procitas mojata tema onaa sto ako ( ne daj boze ) ... itn :helou:

Не не...немој да парафразираш.
?
Дур времето поминува. :wink:
Посочи точно каде парафразирав на начин кој оддалечува од суштината.

Времето...за каде поминува?

Ајмо назад на тема лепотани. Шоубаво си муабетевме...
Да, да се вратиме на тема.

Ставовите зошто не треба да се менува името се повеќе од јасни.

Ајде сега да ги слушнеме ставовите зошто е неопходно да се менува името?
Ама аргументирано и концизно, без многу киша око Крагујевца моменти.
Зевсус, повели. Убеди не со конкретни факти која е потребата да бидеме Северна Македонија. (пошто на темава, заедно со правниче, си најгласен поборник на таквиот избор)

Зевсус, ќе ти кажам случка од денес... 17 годишно дете ми вели, ќе земам пушка да пукам, Македонија не ја давам... ме гледал мене, ми вели... јас не сакам дас сум негов идол... ама би те замолил тебе и останатите да престанете со тие пропаганди, ако знаете нешто, чувајте го за себе... МНОГУ ГОЛЕМА НЕРВОЗА се шири меѓу луѓето, непознатото ги плаши, исчекувањето ги убива разумот и свеста... МАКЕДОНИЈА е света земја и НИКОЈ НЕМА ПРАВО да се подигрува со нервите на луѓето... не заборавајте дека има деца, млади, 15-18 години, спремни се на све... многу е лесно да им пикнеш некоја мисла во глава... не знам дали си доживеал ТИ во МЦИ некој така верно и послушно да те следи...

Значи и тој МЦИ станува дел од акцијата исполнета со “психички бомардирања“ на Македонската јавност?

Eve da rezimirame MOJ STAV koj jas ne go menjam od pocetok do kraj

IME NEMA DA SE SMENI ke ostane status quo

VOJNA NEMA DA IMA bar dur ne se zavrshi onaa gradba na Kale toa 100 % od najsigurni izvori , mirno spijte :smir:

Мене само тоа не ми јасно од целава поента, зашто зарива нож во грб и врти ли врти.
Многу добро разбира што прави.

Од кого ли дочекав пропаганда за менување име.. нека му прости Господ ама јас неможам.

Значи и тој МЦИ станува дел од акцијата исполнета со “психички бомардирања“ на Македонската јавност?

Пуштете ја МЦИ де, кажа чоекот дека личен став изнесува.

Eve da rezimirame MOJ STAV koj jas ne go menjam od pocetok do kraj

IME NEMA DA SE SMENI ke ostane status quo

VOJNA NEMA DA IMA bar dur ne se zavrshi onaa gradba na Kale toa 100 % od najsigurni izvori , mirno spijte :smir:

Војна имаше и досега како и сега,а ќе продолжи и понатаму,ама тоа е еден малку поспецифичен вид на војна,без разлика што се гради или создава на КАЛЕ.:toe:

Ајде сега да ги слушнеме ставовите зошто е неопходно да се менува името?
Ама аргументирано и концизно, без многу киша око Крагујевца моменти.
Зевсус, повели. Убеди не со конкретни факти која е потребата да бидеме Северна Македонија. (пошто на темава, заедно со правниче, си најгласен поборник на таквиот избор)

Da be da kaze pa posle on da bide kriv :nenene: :nenene: :nenene:

Klasicna sachekusha kako i da vrtish gubish dur ne ispadne taka Zeko ke bidesh zigosan ... predlagam da se branish so molcenje :smir:

Mada kako vikaat kad je bal nek je maskenbal ... mada ipak ne e preporaclivo da se cita tekstot koj ke sledi ....think twice :salut:

Da be da kaze pa posle on da bide kriv :nenene: :nenene: :nenene:

Klasicna sachekusha kako i da vrtish gubish dur ne ispadne taka Zeko ke bidesh zigosan ... predlagam da se branish so molcenje :smir:

Mada kako vikaat kad je bal nek je maskenbal ... mada ipak ne e preporaclivo da se cita tekstot koj ke sledi ....think twice :salut:
Молам?

Вие или сте болни или сте на некоја тешка мара.Не убедувате да се откажеме од името и сега сакате да не убедите без аргументи ,него чим е таква работа дај да ти ургираме у Бардовце или може и Демир Хисар зависи од дијагнозата:helou:

Мојот став од секогаш бил само мој став....
Нема пара што ќе ме купи
(пошто неколку пати ми залепи таква квалификација до сега)
ниту пак може да ми го смени некој од тие што е во МЦИ
(од проста причина,став може да ми смени идол-а таму немам таков)

Енивеј... тоа што тебе те интересира е дека МЦИ ќе добие комплетно ново водство во кое што јас нема да бидам дел. :toe:

2.130.000,00 USD ?????? po prv pat.... mislev 1.230.000,00 ama aj da ne preteruvam.... :)

Samo prviot pasus e za tebe...od ova gustite oblaci na mara ne gledam vishe sto pishuvam celiot sum zbunet neli taka :smir:

Ti be filipco koj te ubeduva pa tebe nesto ?

Sto pa sfakash seriozno ova forumi se natripale nekoi tipcinja pa duvaat li duvaat .... a u pozadina ide Bob Marley :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom