Ранетите татко и син се борат за живот

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
pametno si praite vie be site ste zaedno znaete sto sakate so krv i pot si zarabotuvate toa sto sakate i poleak poleka si ja praite vasata zivotna vizija,sto e taa neznam.sriozno primer ste za narod,bez razlika dali so zivotnski maniri ili goljf so zuti svetla:):)za primer se misli za sloznosta i nisto drugo.samo da ti kazam mislam moze gresam ama mislam deka nema uste dolgo da produzi ova vasevo samo strav mi e od krvo prolevanje.pozdrav idam da spijam sabajle na rabota sum mora da specalam goljf da kupam pa da idam do svicarska malce tamu da go vozam :):)

Член од
9 октомври 2007
Мислења
1.126
Поени од реакции
24
По принцип ко што го збеснувате RYMZ,па он ви пишува на инат варијанта,ме нервирате и мене.
Па ќе ви пишам и јас:
Кога полууки деца завршени у Прилеп ќе се зафатат со политика...
многу јасно е дека нема да имаат никаква визија.
И ни под разно нема да можат да стигнат до визијата која што им е толку потребна у моментов,а тоа е дека за 50год. албанците ќе бидат доминантно население по бројност во Македонија.
И дека и те како онаа опцијата за наднационални партии треба да биде преразгледана и да се дојде до мека `преадаптација` на историјата и условите во кои што ќе се гради новата македонска нација,како и во кој делови уствари ќе мора има компактност и слога.
Ама пошто не само оние `заиграни деца` него целокупната `елита` е слепа да преразгледа што следи и да направи план на активности...
чорба.
Не...сак`н...
Нема такви работи.
Него наместо тоа,дур се краде на ангро ги пуштиле тоа националистичките сирени до коске и ложат идиоти до бесвест и назад ранејќи ги со пропаганда еписибир на онаа на Хитлер на времето,доаѓа до се поголема и ДЕФИНИТИВНА поделба.
Така?
Пеки.
Е пошто сте абдали... да ви каже Зеко:
Silno je more duboko, (The mighty sea is deep)
Duboko,plavo široko. (Deep, blue and wide)
Nigde mu kraja videti, (It's end nowhere to be seen)
Ne mogu misli podneti. (Thoughts I cannot bear)

Kreće se lađa francuska, (The French boat is moving)
Sa pristaništa solunska, (From the Solun docks)

Па вие видете кој се ќе си оди од тука...
и кој ќе се качи на тоа лаѓата а кој ќе плива со `шарковите`.
Ебате тоа абдалите...ебате.

Главата служи за да мисли... не за да ти тежи.
Јас како што те разбрав, ти само ја потврдуваш тезата на Шехтански. Да дојде солунската францусла лаѓа ( а се знае кој се возел со таа лаѓа), и да се заврши со Македонија. А, ако некој се качи во други големи лаѓи? Тогаш?

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
samo po ova izrazive ubo,sho ova ona ne kje da si albanec makar i da zboris makedonski od koa si roden...

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Е да си ми жив и здрав. Убо шо на крај пак падна на моето :)

Глобално затоплување.
:wink::wink:

Јас би сакал повеќе да слушнам (од сите) како можат да се подобрат односите а не кој колку не го бива и кој придонесува повеќе за бедата во која се наоѓаме.

Судството ни е корумпирано. Кога ќе почне државата да си ја врши професионално работата и оној што е крив стварно да си добие заслужена казна ќе има се помалку протести пред судови.

Јас сум за кинеската, исчисти си го прво сопствениот двор пред да плукаш по соседниот.

N

n/a

Гостин
Јас како што те разбрав, ти само ја потврдуваш тезата на Шехтански. Да дојде солунската францусла лаѓа ( а се знае кој се возел со таа лаѓа), и да се заврши со Македонија. А, ако некој се качи во други големи лаѓи? Тогаш?
Кои лаѓи бе?
Кај имаш ти лаѓа?
Ти пливаш со `шарковите` у таа опција... :tapp:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Зарем маика Балгарија не шце се грижи за својите чеда?

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
hahaha kakvi sve luge ima na forumov !!!ja idam bato ako ne se citneme cestit bajram na prvi...i smiri gi u maalo nema smisla

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
pa kako ne e smesno?doaga na tema a neznae za sto zborime?i da placeme ako ne?aj da mu objasnam ja najubavo a sto vikas?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
А македонките од провинција што се кецаат за 500 денари за да си го платат студентскиот дом??

Koi se tie za 500 imas telefonski broj ??? Ako imas prati po p.p

A na temata ne e ova ubavo u sekoj slucaj , no treba da zapamtime deka en sme site isti i deka sto sam mozes da se zaebes u zivot nikoj drug ne moze te zaebe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom