Ранетите татко и син се борат за живот

Статус
Затворена за нови мислења.
нема мир со шипците
ако не го решиме ние проблемот со нив
ќе им оставиме уште поголем проблем на децата и внуците наши
мора да им стани јасно во која држава живеат и за кои интереси се борат
иако поке од пола се неписмени
:nesum::nenene::helou:

Jасно ми е мене бе за кои интереси се борам :) за мои интереси, лични. Ти за чиви се бориш? :) и нема што да ми кажеш ти каде и што живеам...крај краева, што можеш да направиш во врска со тоа? да отвориш блог и да кењаш? Слободно, веќе во мода е тоа :)

Добро, пола од македонциве што пишуваат.. вие дали се читате?
Остај го шиптаров, што сакаш, да иде против своите?
А тоа дека можеш да познаеш албанец од 10 километри, се согласувам до точка.
И не идете надвор од темава, па уште гледам ":)".. што е смешно бе?
На најмирните им се правите газди, кога сте 10 на 1, шиштарска логика.
Ова нема да остане вака. Може некој да не информира за промени за случкава нешто? Ве молам. Ајде поздрав, браќа Македонци, заедно сме посилни.

нема мир со шипците
ако не го решиме ние проблемот со нив
ќе им оставиме уште поголем проблем на децата и внуците наши
мора да им стани јасно во која држава живеат и за кои интереси се борат
иако поке од пола се неписмени
:nesum::nenene::helou:

Па реши го проблемот кој те спречува?

Го прочитавте постот погоре од Сител? Бил познат на полицијата и осудуван за кражби и грабежи.

Зашто е надвор а не во зандана?

Има делови во Лондон и Њујорк каде белец не влегува а ако оди не излегува жив. Треба ли сите црнци затоа де се протераат?

Лесно е да се напише на форум треба ова, треба она.

Треба да се засукат ракави и да се работи на подобрување на цела држава а судството и полицијата да почнат криминалците да ги праќаат таму каде им е место!

Престапно е да даваш линк од аматер кој што толку лаконски...
толку неуко и пред се толку конфузно се труди да објасни нешто...
:toe:
Знае он што сака да каже...
ама му фали ем поента,ем стил на изразување,ем последователност ем соодветни термини.
И кој како сака нека го каже...
ама Игор не посрамил тука и тоа тек како.

Бугарите... се начитана нација.
И милион и еден пат сум повторил:
-Може да не ги сакаш...
-може и да ги мразиш ако ете така ти одговара или имаш сметки за порамнување
-ама никако несмееш да ги подцениш.

Ако не приметивте...
барем во овој дел од интервјуто Игор е магарето дур Слави полека и `стручно` го ребра.

Abe ne rekov ja deka e ekspert ama ima covekot odredena poenta koja se protkajuva niz intervjuto ...toa sakav da kazam ...

Pa i ti so ocekuvas od Igor sea da bide naucnik ...mu lezelo na dusha si kazal ...da ne e pa greska nesto za fabrikite za heroin ???

Ja mislam tuka lezi zajakot ...vo parite ne deka se soglasuvam so nego 100 % ili deka ne go koristi Slavej u smisla da gi skara Makedoncite so Albancite ...

Dakle i mojata poenta e diskutabilna so klipot ...pa koj kako si razbere:smir:

Има надеж:

Се стабилизира здравствената ситуација на ранетите Благоја и Александар Јовановски кои завчера беа застрелани во сопствената продавница во Ченто.
Лекарите од Клиничкиот центар и од Градската болница потврдија дека по операциите, таткото и синот се во стабилна состојба, но, прострелните рани и натаму се сериозни по нивното здравје.
Полицијата се уште трага по осомничениот Муртезан Кадриу од Арачиново, кој со пиштол пукаше во Благоја и Александар.

http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=37552&mid=1500&tabId=1&tabindex=0

ABE NEDAJ BOZE DA POCNE VOJNA, POSLE SE E KRVNA OSVETA, SETETE SE NA BOSNA, OD STO POCNA VOJNATA, I STO POSLE, PAK ZAEDNO KAKO NISTO DA NE BILO????JABE IZGINAA TOLKU LUGE, A BOGATITE GAJLE IM E KOJ E KOJA NACIJA ONI MEGU SEBE SI SE DRUZAT A SIROMAV I BOGAT BRAKA NE BIDUVAAT, EPA ZATOA IM SE MOZE DA PALAT RAJA NA NACIONALISTICKI STRASTI, A POSLE PAK ISTO, NITU BOSNA STANA SERIJATSKA DRZAVA, NITU NESTO SE PROMENI, PAK ISTO, JABE SAMO ZRTVI, ZA KOGO????
PARE ZGRCU TRGOVCI SMRCU!!!

I USTE OVA, BOGATITE NE IDAT U VOJNA, NEGO SIROMASNITE OD EDNATA I DRUGATA STRANA, A BOGATITE OD DVETE STRANI SE GLEDAAT SEIR SI VIKAT NEKA IZGINAT OVIE KOPUCIVE!

Bogatite veke imaat kaj da idat ne se sekiraj ti ... pola sto gi znam biznismeni od Skopje veke imaat firmi u Bugarija pretezno i normalno imot i pasos ... za sekoj slucaj

Imas resenie ... stani i ti bogat ... kako ? Stani ko niv , nauci im gi fintite i svirkaj si posle

Поради стандардизирање на муабетите, клуч на тема до нови информации за ранетите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom