Ранетите татко и син се борат за живот

Статус
Затворена за нови мислења.
pametno si praite vie be site ste zaedno znaete sto sakate so krv i pot si zarabotuvate toa sto sakate i poleak poleka si ja praite vasata zivotna vizija,sto e taa neznam.sriozno primer ste za narod,bez razlika dali so zivotnski maniri ili goljf so zuti svetla:):)za primer se misli za sloznosta i nisto drugo.samo da ti kazam mislam moze gresam ama mislam deka nema uste dolgo da produzi ova vasevo samo strav mi e od krvo prolevanje.pozdrav idam da spijam sabajle na rabota sum mora da specalam goljf da kupam pa da idam do svicarska malce tamu da go vozam :):)

По принцип ко што го збеснувате RYMZ,па он ви пишува на инат варијанта,ме нервирате и мене.
Па ќе ви пишам и јас:
Кога полууки деца завршени у Прилеп ќе се зафатат со политика...
многу јасно е дека нема да имаат никаква визија.
И ни под разно нема да можат да стигнат до визијата која што им е толку потребна у моментов,а тоа е дека за 50год. албанците ќе бидат доминантно население по бројност во Македонија.
И дека и те како онаа опцијата за наднационални партии треба да биде преразгледана и да се дојде до мека `преадаптација` на историјата и условите во кои што ќе се гради новата македонска нација,како и во кој делови уствари ќе мора има компактност и слога.
Ама пошто не само оние `заиграни деца` него целокупната `елита` е слепа да преразгледа што следи и да направи план на активности...
чорба.
Не...сак`н...
Нема такви работи.
Него наместо тоа,дур се краде на ангро ги пуштиле тоа националистичките сирени до коске и ложат идиоти до бесвест и назад ранејќи ги со пропаганда еписибир на онаа на Хитлер на времето,доаѓа до се поголема и ДЕФИНИТИВНА поделба.
Така?
Пеки.
Е пошто сте абдали... да ви каже Зеко:
Silno je more duboko, (The mighty sea is deep)
Duboko,plavo široko. (Deep, blue and wide)
Nigde mu kraja videti, (It's end nowhere to be seen)
Ne mogu misli podneti. (Thoughts I cannot bear)

Kreće se lađa francuska, (The French boat is moving)
Sa pristaništa solunska, (From the Solun docks)

Па вие видете кој се ќе си оди од тука...
и кој ќе се качи на тоа лаѓата а кој ќе плива со `шарковите`.
Ебате тоа абдалите...ебате.

Главата служи за да мисли... не за да ти тежи.

Јас како што те разбрав, ти само ја потврдуваш тезата на Шехтански. Да дојде солунската францусла лаѓа ( а се знае кој се возел со таа лаѓа), и да се заврши со Македонија. А, ако некој се качи во други големи лаѓи? Тогаш?

samo po ova izrazive ubo,sho ova ona ne kje da si albanec makar i da zboris makedonski od koa si roden...

Е да си ми жив и здрав. Убо шо на крај пак падна на моето :)

Глобално затоплување.

:wink::wink:

Јас би сакал повеќе да слушнам (од сите) како можат да се подобрат односите а не кој колку не го бива и кој придонесува повеќе за бедата во која се наоѓаме.

Судството ни е корумпирано. Кога ќе почне државата да си ја врши професионално работата и оној што е крив стварно да си добие заслужена казна ќе има се помалку протести пред судови.

Јас сум за кинеската, исчисти си го прво сопствениот двор пред да плукаш по соседниот.

Јас како што те разбрав, ти само ја потврдуваш тезата на Шехтански. Да дојде солунската францусла лаѓа ( а се знае кој се возел со таа лаѓа), и да се заврши со Македонија. А, ако некој се качи во други големи лаѓи? Тогаш?
Кои лаѓи бе?
Кај имаш ти лаѓа?
Ти пливаш со `шарковите` у таа опција... :tapp:

Зарем маика Балгарија не шце се грижи за својите чеда?

hahaha kakvi sve luge ima na forumov !!!ja idam bato ako ne se citneme cestit bajram na prvi...i smiri gi u maalo nema smisla

pa kako ne e smesno?doaga na tema a neznae za sto zborime?i da placeme ako ne?aj da mu objasnam ja najubavo a sto vikas?

А македонките од провинција што се кецаат за 500 денари за да си го платат студентскиот дом??

Koi se tie za 500 imas telefonski broj ??? Ako imas prati po p.p

A na temata ne e ova ubavo u sekoj slucaj , no treba da zapamtime deka en sme site isti i deka sto sam mozes da se zaebes u zivot nikoj drug ne moze te zaebe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom