zna4i site vmrov4inja istata prikazna a doaga da se zbori za dpbne i za aktivnostite koi sto ja nosat nasava zemja vo propast odma se vrakjaat na ona A SDSM SO PRAVEA?
pa edno e jasno sdsm gi izgubi izborite i sea se opozicija po vtori put SO PRAI GVUJO KAZI MI
a a ko ne sum vo pravo za operativnite sistemi demantiraj me !
Zaa vladata na Gruevski nemam pozitivno mislenje i mislam deka Gruevski i ima napraeno mnogu pogolema steta na Makedonija kako drzava otkolku pozitiva.
Mene edna rabota samo ne mi e jasna kako moze da se raspravate za SDSM i VMRO koga i ednite i drugite se isti vo sekoja smisla odnosno gledaat samo za svoj licen interes i za svoite interesni grupi koi gi nosat na vlast i gi plakjaat da nosat zakoni koi im odgovaraat na nivnite mentori.
Koga ke se sfesti ovoj narod i kje razbere deka tie(SDSM&VMRO) vo nego gledaat samo ovca za strizenje i nisto poekje preku raznorazni zakoni koi nametnuvaat samo pogolemi sredstva za plakjanje, raznorazni kazni,licenci,
so sto se namaluvaat sredstvata za ziveenje.
I na ednite i na drugite ne im e vazno da go zastitat svojot narod od plackosuvanje od strana na stranski firmi od tipot na telekom i evn koi apsolutno pravat sto sakaat vo ovaa drzava.
Kako mozete da pravite moabet za likovi kako sto se Buckovski,Sekerinska,Branko ,Ljubco posle se sto i se sluci vo izminative 18 godini vo koi ne dovedoa do krajna siromastija i do urivanje na site moralni vrednosti i pravila.
Da bevme normalen narod i da imavme normalna drzava vakvi likovi vekje ke bea vo zatvor i kje si go odsluzuvaa svoite dolgogodisni zatvorski kazni zaradi zloupotreba na sluzbenata dolznost zaradi steknuvanje na protivpravna materijalna dobit za sebe i za svoite mentori.