Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја поседуваш биди љубезен и споделија со нас:smir:^
Имав, ама деветкава не работи со мдл-то, така да само мсн +Симни си Messenger Discovery
Имав, ама деветкава не работи со мдл-то, така да само мсн +
Сигурен сум јас, зошто ја поседувам таа скрипта. ^^
Незнам до кога ке ме мачи овој месенџер![]()
И после каде да одам ? Download files below?И ако е таму, после каде да одам ?? де ако сакаш цел линк:kesa:Ќе те мачи се додека не читаш што ти пишува и се додека експериментираш.
Читај што ти пишува таму ти е решението на проблемот и еве ти го Windows Installer-от.
И после каде да одам ? Download files below?И ако е таму, после каде да одам ?? де ако сакаш цел линк:kesa:
И после каде да одам ? Download files below?И ако е таму, после каде да одам ?? де ако сакаш цел линк:kesa:
Повторно е таkа..
aj бре неkое друго чаре?:jaj:![]()
видете, нешто ми се појавува Low Disk Space , И после ке се исполне и видете сега и кажете што да kлиkнам : Yes/No:smir:![]()
Избришах ного нешта , а тие ного зафајкат и пак не бива, пак ми пише Try Aggain / CloseНемаш место на дискот каде што сакаш да го инсталираш. Бриши нешто или притисни Yes сам ке ти избрише непотребни фајлови и програми што не ги користиш.Но подобро стори го тоа сам и избриши си шо сакаш.