MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ја поседуваш биди љубезен и споделија со нас:smir:^

Eве едно нешто за мсн, windows all..:toe:Чекав 21 минута да се симне..
И еве што пишува после :nerv:
hsvpsn.jpg
Незнам до кога ке ме мачи овој месенџер:tapp:

Ќе те мачи се додека не читаш што ти пишува и се додека експериментираш.
Читај што ти пишува таму ти е решението на проблемот и еве ти го Windows Installer-от.
И после каде да одам ? Download files below?И ако е таму, после каде да одам ?? де ако сакаш цел линк:kesa:

Повторно е таkа..:vozbud:
16bx0xu.jpg
aj бре неkое друго чаре?:jaj:

2v97jw1.jpg
видете, нешто ми се појавува Low Disk Space , И после ке се исполне и видете сега и кажете што да kлиkнам : Yes/No:smir:

Ја отру темава. А да избришеш нешто од хард дискот? Читај мајке ми што ти пишува и прави така.

Повторно е таkа..:vozbud:
16bx0xu.jpg
aj бре неkое друго чаре?:jaj:

2v97jw1.jpg
видете, нешто ми се појавува Low Disk Space , И после ке се исполне и видете сега и кажете што да kлиkнам : Yes/No:smir:

Немаш место на дискот каде што сакаш да го инсталираш. Бриши нешто или притисни Yes сам ке ти избрише непотребни фајлови и програми што не ги користиш.Но подобро стори го тоа сам и избриши си шо сакаш.

Немаш место на дискот каде што сакаш да го инсталираш. Бриши нешто или притисни Yes сам ке ти избрише непотребни фајлови и програми што не ги користиш.Но подобро стори го тоа сам и избриши си шо сакаш.
Избришах ного нешта , а тие ного зафајкат и пак не бива, пак ми пише Try Aggain / Close:@

Знааш ли шо?! :)
Однеси го у некој pc-service еден формат нека го освежат,нека ти инсталират шо сакаш и неми гајле. Шо ке се мачаш,еден управуваш друг проблем отвараш најарно ке тее така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom